3-те зодии, които просто обичат драмата

Някои бягат от директни конфронтации, а други жадуват за тях точно така, както повечето хора за шоколад.

ДА ЗАПОЧНЕМ С ОВЕН...

Докато някои решават да игнорират негативните моменти в живота си, други просто държат да се справят с тях лице в лице. Представителите на зодия Овен просто не могат да устоят на възможността да започнат битка, в повечето случаи вербална. Какъвто и да е случаят, тези хора никога няма да се принизят без бой. Ако се опитате да им кажете, че трябва да дишат дълбоко и да се успокоят, със сигурност ще предизвикате гнева им. Факт е, че са умни, но понякога просто няма да ви се иска да сте близо до тях.

БЛИЗНАЦИ, И ВИЕ СТЕ ТУК

Близнаците не започват драма директно. О, не, те предпочитат да раздвижват нещата зад кулисите, да говорят и да събират материал, с който да избухнат, когато намерят за необходимо. Понякога са двулични, но това не означава непременно, че са лоши хора. Стига да спечелите сърцето им, трудно ще влезете в конфликт с тях, но разберете, че понякога тази им природа е по-силна от всичко останало. Мирът и тишината са само мираж в света на повечето Близнаци. Но, да, имат моменти, в които жадуват за драма точно така, както повечето хора за шоколад.

57

ЛЪВ... ИЗНЕНАДА? НЕ!

Известни с това, че са най-егоистичните и самовлюбени в зодиака, Лъвовете са сред хората, които обичат конфликтите и драматичното, особено когато някой се осмели да им каже нещо, което е в разрез със собствените им правила и виждания за света. Това са хора, които са заети да мислят аналитично и именно в това си умение, понякога са склонни да изпуснат нервите си и дори да ви обидят, без да го желаят. Но, в крайна сметка, няма ли всеки такива моменти?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA