Можеш ли да пазиш тайна? Зодията ти издава отговора!

Колкото и да се съпротивляваме, понякога просто не можем да замълчим. Спокойно, има научно и звездно обосновани причини за това!

Астрологията крие много тайни, които дори да разберем, невинаги ще можем да си обясним. Оказва се, че в ДНК-то на някои зодии е закодирано желанието за разговор и на моменти прекомерено общуване, което може да доведе до издаването на нечия тайна. Разбира се, не казваме, че е задължитено това да се случи, но все пак е добре да имате едно наум при комуникация с един от тези три знака. 

БЛИЗНАЦИ Неслучайно Близнаците са известни като онзи знак от зодиака, който просто не може да затвори устата си, дори когато се налага. Те са хора, които обичат да комуникират и да не се застояват на едно място умствено. Ако сте достатъчно близки с тях и им имате доверие, значи сте в безопасност. Доверявайте им най-съкровените си тайни само ако сте сигурни, че заслужават да ги чуят!

ДЕВА Също като Рибите, и Девите са склонни да се интересуват прекалено много от живота на другите. Представителите на тази зодия може да са малко егоистични и постоянно да искат нещата да се случват по техния начин, затова са хора, с които да говорите, когато сте сигурни, че имате какво да споделите. Не ни разбирайте погрешно - Девите могат да ви дадат много мъдри съвети и напътствия, стига обаче да нямат полза от споделянето на тайните ви. 

54

СТРЕЛЕЦ Представителите на тази зодия не се принизяват по-долу от нивото, на което си мислят, че се намират. Те са харизматични, любопитни, а понякога дори настъпателни в опита си да стигнат до истината. Бъдете предпазливи, когато им казвате нещо, защото ако е достатъчно добра история, ще им се стори трудно да не я споделят с останалите. Ако нещо трябва да остане тайна, е по-добре да остане тайна.

Както споменахме, не е изключено тайните ни да бъдат разкрити и от представител на някоя от другите 9 зодии, така че ето нещо любопитно. Според проучване, проведено във Великобритания преди около 7 години, колкото по-дълго човек съхранява в себе си нещо, което не трябва да коментира с другите, толкова по-голям става рискът за неговото здраве. 

Въпросните учени провели експеримент, в който над 1000 човека на възраст между 20 и 45 години трябвало да пазят тайна за определен период от време. Жените, взели участие, бързо споделили, че не чувстват комфортно и трябвало да споделят истината с близък човек. Мъжете - също, с малката разлика, че са разкрили тайната пред 28% по-малко свои познати. Именно това изследване довежда до заключението, че лимитът на чисто човешките възможности за пазене на тайни е не повече от 30 минути. Май има логика, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA