Идеи за ден на открито... Новата тенденция е пикник с пица!

Красотата на природата плюс чаша вино и вкусна храна е всичко, от което се нуждаем. Плюс хубава снимка, разбира се!

Силвия Канин
Силвия Канин 01 юни 2020

В последно време сякаш успяхме да оценим природата в абсолютната й красота. Искаме да си почиваме навън, искаме да се разхождаме за здравее и удоволствие, искаме да бягаме от градовете, за да релаксираме сред красиви гледк и песни на птички. 

Ако и вие се размечтахте за моменти сред природата, то имаме нещо за вас! Искаме да ви вдъхновим да отидете на пикник - най-новата лайфстайл мания сред инфлуенсърите. Те намират безброй начини да направят хапването и пийването сред природата бляскаво и достатъчно привлекателно за снимки. 

Ето ги и новите тенденции сред идеите за пикник, които трябва да пробвате и вие!

ПИКНИК С... МАСА

PICNIC

Идеята е перфектна за по-големи компании, празнуване на рождени дни или други специални поводи. Набавете си малка ретро маса и я декорирайте с много плодове, красиви чаши за вино и френски сирена. Хубавата новина е, че в много от големите популярни вериги магазини вече продават красиви прибори, които да заместят стъклените и все пак да не загрозят картинката на цялостното ни прекарване. 

ПИКНИК НА ПЛАЖА 

2

Морето, залезът, вълните... Какво по-романтично от пикник на плажа? Тази страхота идея е перфектна за недостатъчно топлите дни, когато банският е твърде оскъден, а вятърът малко по-хладен. Заложете на романтична бохо рокля и си набавете студено бяло вино. Прегръдката на любимия ще ви топли.

ПИКНИК С ПИЦА

PICNIC

Едно от най-неприятните неща около ходенето на пикник определено е приготвянето и мъкненето на всичката храна. Това винаги е свързано с ходене до магазина, опаковане, търсене на правилните съдове. Инфлуенсърите обаче ни улесняват с идеята си за поръчка на пица... Да, можем просто да намерим място, което да бъде леснодостъпно за доставчиците и да си поръчаме пицата близо до мястото на нашия пикник. Така ще имаме любимата на безброй много хора храна плюс страхотно прекарване на открито. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA