Какво ще ни донесе Ягодовата луна в началото на юни?

Пълнолунието този месец ни предизвиква да потърсим красотата в обкръжението си и позитивната гледна точка.

Утре ни очаква пълнолуние, пристигащо в огнения знак на Стрелец, известен със своята дързост и авантюризъм. Когато пълнолунието се позиционира в този знак, то дава тласък на всичко, към което се стремим и ни предоставя възможността да постигнем целите си. С други думи, ​​​​​отново настъпва високоенергиен период, в който може да усетим нуждата да работим по-усилено, да преследваме страстта си и дори да поемаме рискове, които обикновено бихме отхвърлили моментално. 

Любопитната подробност: пълнолунната фаза на Луната през юни съвпада с реколтата на ягодите, затова и носи названието Ягодова луна. Този любим на всички верни последователи на астрологията отрязък от началото на юни, традиционно носи само хубави моменти и тази година не е изключение. Най-накрая ще ни остане време да се погрижим за себе си, да открием красотата в собственото си обкръжение и да направим положителни промени в живота си.

04

"Ако в живота ви има нещо, което ви кара да се чувствате изостанали или нещастни, пълната луна този месец ви дава отлична възможност да придобиете свежа перспектива, която ще ви позволи най-накрая да продължите напред", коментира популярният астролог Мелани Марки. Според експертите ягодовото пълнолуние се случва в последните дни на пролетта, за да ни предаде усещането за безкрайни възможности и приятни мигове. Честно казано, с всичко, което се случи тази година, имахме нужда от малко добри новини.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA