GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 15-21 ЮНИ

Третата седмица от юни предполага много забавления в спалнята и свежи решения за всеки един аспект от живота ни.

ОВЕН Тази седмица бъдете нежни към себе си, защото уязвимостта ви по дадени въпроси няма да бъде от ваша полза. Имате нужда от малко време за себе си, за да дадете максимума във всичко, което правите. Осъзнайте, че никой не очаква постоянно да бъдете на върха!

ТЕЛЕЦ Слушайте внимателно и говорете само в случай че останалите искат да чуят мнението ви. Избягвайте драматичните ситуации и не обръщайте поглед към миналото, защото ще има хора и ситуации, които да ви напомнят за него.

БЛИЗНАЦИ Изяснете си какво ви е необходимо, за да се чувствате сигурни и уверени в себе си. Може финансовото ви състояние да е това, което мислите, че е от най-голямо значение, но в сряда ще осъзнаете, че има неща, които са далеч по-важни от това да имате безброй $$$ в портфейла си.

РАК Мислете и говорете за всичко онова, което искате да изкарате навън и да споделите със света. Склонни сте да пренебрегвате личните си позиции, както и близките си приятели, затова се погрижете да им обърнете нужното внимание, дори да има малки проблеми, които налагат търсене на решение.

14

ЛЪВ Сложете край на всичко, което ви пречи да продължите напред. Последните няколко месеца бяха доста неща, но не и лесни за вас, така че е време да вдъхнете нова перспектива както на любовния, така и на социалния си живот. Хей, все пак е лято!

ДЕВА В любовния ви живот има неща, върху които ще се наложи да работите, за да сте сигурни, че сте извлекли максимума от връзката си. Слънчевото затъмнение в края на седмицата ще ви помогне да потърсите и нова посока, в случай че наистина имате нужда от такава.

ВЕЗНИ Фокусирайте вниманието си върху това, което искате и това, което не искате. Не е лоша идея да преосмислите мечтите си, защото сте склонни да изграждате измислен свят, в който да живеете. Любопитен момент в сряда ще ви предизвика да бъдете креативни по отношение на любовния си живот.

СКОРПИОН Ще започнете да виждате доста неща с поглед, различен от този досега. Слънчевото затъмнение в края на уикенда ще ви предизвика да мечтаете за пътуване, а може би е редно да бъде точно така – време е за почивка!

024

СТРЕЛЕЦ Покажете своята реална перспектива в спалнята. В третата седмица на юни Меркурий ще ви провокира да потърсите варианти да разнообразите този аспект от живота си, защото определено имате нужда от нещо интересно.

КОЗИРОГ Летният сезон ще ви предизвика да преосмислите любовния си живот, който винаги пренебрегвате за сметка на нещо друго. Звездите съветват да си припомните добре, че понякога противоположностите се привличат. Точно това ви е необходимо, за да бъдете щастливи.

ВОДОЛЕЙ Рядко се отдавате на лошите си навици, но понякога просто го правите, без дори да осъзнавате. Слънчевото затъмнение в края на седмицата е моментът, в който да преосмислите желанията си за близкото бъдеще. Спокойно, изглежда доста добре!

РИБИ Винаги сте отдадени на това, с което се захванали. Липсва ви известна доза самочувствие, което идва тази седмица благодарение на Меркурий. Най-накрая останалите хора ще разберат, че могат да разчитат на вас. Вие също!  

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA