Науката просто иска да разберем тези 3 факта за секса

Да, науката има какво да ни посъветва, дори когато става дума за онази част от живота ни, за която рядко търсим съвети.

И ние останахме леко изненадани, но сме склонни да се доверим на науката...

НАЙ-ДОБРОТО ВРЕМЕ ЗА СЕКС НЕ Е ВЕЧЕР! С натоварените ни графици и още куп други неща през деня, логично е времето, в което да се посветим на подобен тип занимания да бъде вечер. Оказва се обаче, че има оптимално (и научно доказано!) време от деня, в което сексът е повече от страхотен. То е около 15:00 ч., което означава, че най-вероятно няма как да се възползвате от него, ако работите в рамките на традиционния офисен работен ден. Но, хей, уикендите са свободни!

87

ПАРТНЬОРЪТ ВИ Е ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ. Често виждате различни заглавия, които ви обещават взривоопасни преживявания в леглото, а "Сексът и градът" и един друг тип филми ни дават една изключително нереалистична представа за това, което се случва в него. Именно затова е важно да се съобразявате с вашите нужди, както и с тези на човека до вас, за да сте сигурни, че правите неща по най-добрия възможен начин. Банално е, но наистина всеки е различен с нещо от другия.

ЩАСТЛИВИТЕ ДВОЙКИ ГО ПРАВЯТ ВЕДНЪЖ СЕДМИЧНО. Проучване, проведено в университет в Торонто, показва, че противно на общоприетото схващане, повече секс в никакъв случай не гарантира повече щастие. Изследователите установяват, че хората със здрава връзка помежду си най-често правят секс веднъж седмично и за тях е повече от достатъчно, тъй като нямат нужда да доказват нещо на другите или на самите себе си. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA