GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 6-12 ЮЛИ

Невероятна седмица за Водолеите и страхотни възможности за Скорпионите. Какво още?

ОВЕН Настроенията ви са на приливи и отливи, но поне ще ви помогнат да придобиете представа как се чувствате наистина и как да изразите мнението си по въпроси, за които иначе бихте си замълчали. Това е ценно и го знаете отлично!

ТЕЛЕЦ Тази седмица комуникацията ви ще бъде наситена с емоционален заряд, така че се възползвайте от този факт в професионалното и личното общуване. Ще бъдете много по-спокойни, адаптивни и склонни да слушате останалите.

БЛИЗНАЦИ Дълго време се опитвате да избягате от задълженията си с извинение, че нещо друго ви пречи да ги изпълните. Това важи както за работното място, така и за личния ви живот. Добре е да осъзнаете този факт, за да сте максимално подготвени за всякакво развитие на събитията.

РАК Ретроградният Меркурий във вашия знак отминава и ви носи свеж фокус, възможност за почивка и свобода от хората, които ви напрягат по една или друга причина. Помислете за всичко, което има смисъл и място в живота ви.

Аа

ЛЪВ Намерете начин и време да се свържете с близките си приятели и хората, които разчитат на вас. Склонни сте да ги поставяте на заден план, а те имат нуждата да знаят, че може да разчитат на вас. Четвъртък пък е чудесен ден да дадете старт на нов проект. Успехът е повече от възможен!

ДЕВА Не забравяйте подробностите! Организирайте времето си така, че да имате възможност да свършите всичко. Защо? Защото уикендът ще ви предложи възможност, която трудно ще откажете! Забавлението е гарантирано, разхищението също, така че бъдете внимателни.

ВЕЗНИ Тази седмица сте истински неустоими. Започнете да приемате сексуалността си по-уверено. Когато започнете да я виждате (и изразявате) така, другите също няма да има как да я пренебрегнат. Изчистете старите си сметки, за да продължите напред с нова гледна точка. Имате нужда от нея!

СКОРПИОН Уязвимостта е ваша голяма сила. Запомнете го добре, защото именно със сърцето и склонността си да мислите за другите, ще постигнете голям успех. Най-важното е да бъдете адаптивни, оптимистични и любопитни.

h

СТРЕЛЕЦ Използвайте силата на думите, за да сте сигурни, че ще останете разбрани от другите. Ретроградният Меркурий е предизвикал известни проблеми в романтичните ви взаимоотношения? Единственият начин да ги поправите е като бъдете максимално откровени както с партньора си, така и със самите вас.

КОЗИРОГ Имате нужда от почивка, за да се възстановите и презаредите с нови сили. Дайте си необходимото време и помислете дали всички жертви, които правите за сметка на любовния ви живот, всъщност не са единствено, за да се самозалъгвате, че нямате нужда от човек до себе си. 

ВОДОЛЕЙ Тази седмица е изцяло ваша! Ще бъдете изключително специални, удовлетворени и ще впечатлявате всички около себе си. Вашата интелигентност, заедно с лоялността и чувството за хумор, ще ви помогне да осъществите много от целите си. Креативността ви само ще бъде от полза! 

РИБИ Нали знаете, че никой не очаква от вас да бъдете перфектни през цялото време? Така е. Дори да не сте във върхова форма и свършили всичко от списъка си със задачи, никой друг няма да ви омаловажи или накара да се почувствате по-далеч от максимума. В сряда очаквайте приятна изненада. Използвайте уикенда, за да върнете жеста!

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA