Най-новият Netflix хит, за който всички вече говорят

Mucho Mucho Amor е наличен в стрийминг платформата едва от днес, а вече е категоричен фаворит на зрителите.

Доста често в Netflix се появяват филми, които завладяват класациите и събират милиарди гледания само в рамките на един дъждовен уикенд. Да, има ленти, които влизат с такава скорост в топ 10 и събират толкова много позитивни отзиви и похвали от страна на феновете, че е трудно да ги подминем.

Точно такъв е случаят с най-новия документален филм на стрийминг платформата - Mucho Mucho Amor, който разказва в подробности живота на популярния латино астролог Уолтър Меркадо.

Меркадо е "емблематичен, несъответсващ на какъвто и да било пол астролог, който хипнотизира 120 милиона латино зрители със своята екстравагантност и позитивност", преди да изчезне от полезрението на обществеността. 

Филмът, който само за първите няколко часа от появата си, впечатли доста критици, разглежда в подробности как Уолтър се скрива от света и защо му се налага да се бори за името си в съда срещу бившия си мениджър.

https://www.instagram.com/p/CCY2MIDgg2j/

За съжаление, популярният астролог почива през ноември миналата година вследствие на бъбречна недостатъчност, но всички, които вече се докоснаха до лентата, изразиха своето възхищение от живота и личността му!

"Би бил толкова щастлив да види тази реакция от латино общността. Той винаги беше шокиран, че тези от нас, които са израснали с него, все още го обичат дълбоко", споделят потребители в Twitter. Определено смятаме да добавим филма в личните си to-watch списъци!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA