GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 13-19 ЮЛИ

Средата на юли ще предостави страхотни възможности на Скорпионите и Рибите. Ето какво още...

ОВЕН Емоциите, които изпитвате, ще определят вашите резултати, така че бъдете внимателни. Помислете за всички аспекти на професионалния си живот и се фокусирайте върху местата и хората, които ви карат да се чувствате като у дома.  

ТЕЛЕЦ Позволете си да намалите скоростта. Може да се наложи да се вгледате в детайлите, за да станете част от голямата картинка, но това е нещо, от което сериозно имате нужда. Новолунието в Рак в края на седмицата ще ви помогне да се свържете по-смислено с другите около вас.

БЛИЗНАЦИ Какво значение има интимността за вас? Това е въпрос, чийто отговор трябва да потърсите в рамките на тази седмица. Бъдете конкретни и по отношение на парите и финансовата си свобода, защото отлично знаем, че те са от основно значение за вас.

РАК Потърсете баланса и хармонията. Във вторник ще имате възможността да кажете това, което искате, а новолунието във вашия знак ви дава шанс да постигнете още от целите си. Любовният ви живот също не е за оставяне на заден план. Помислете дали не се вглеждате прекалено много.

54

ЛЪВ Наложително е да оставите зад себе си хората и спомените, които ви пречат да осъществите пълния си потенциал. В никакъв случай не изоставяйте здравословните си навици и обърнете внимание на психологическата си нагласа към всичко около вас. Повече от важно е!

ДЕВА Фокусирайте се върху приятелите си и тези от тях, които винаги имат нужда от вашия аналитичен подход към нещата. Знаем, че можете да бъдете подкрепящи, надеждни и полезни, така че дайте от всичко от себе си, за да се затвърдите точно така. Всичко останало ще се подреди без усилия.

ВЕЗНИ Ако сте въвлечени в някакви нови за вас чувства, опитайте се да говорите с човека до себе си. Споделете намеренията си и това, което е важно за вас. Не реагирайте прекалено остро и не мислете, че всеки ваш ход е верен или погрешен. Гледните точки са много, за да правите такива изводи.

СКОРПИОН Не забравяйте, че понякога сте по-добри, когато слушате, а не когато говорите. Изчистете всичко, което все още не ви е ясно и помислете какво може да направите, за да усъвършенствате себе си. Винаги се стремите да бъдете по-добра версия на самите вас, Юпитер ви дава тази възможност в сряда!

82

СТРЕЛЕЦ Търсите малко повече сигурност в отношенията си и това е нормално. Макар да сте огнени, новолунието в края на седмица ще разкрие вашата емоционална страна, която търси повече смислена интимност. Бъдете откровени – достатъчно е, за да получите това, което искате.

КОЗИРОГ Давате всичко от себе си в отношенията си с близките си хора и е напълно нормално да искате не по-малко в замяна. Мечтаете за връзка, романтика и подкрепа? Нормално е, отдайте се на желанията си, без да мислите прекалено много в перспектива. Това невинаги е позитивна черта от вашия характер.

ВОДОЛЕЙ Не е в природата ви да се предавате, запомнете го добре. Новолунието в края на уикенда ще ви освободи от контрола, който обичате да държите в своите ръце и ще ви покаже, че понякога може да оставите останалите да водят.

РИБИ Тази седмица сте във върхова форма и сте готови да заявите себе си така, както трябва. Юпитер ще ви покаже ценностите, с които да се гордеете най-много, а за да бъдете истински щастливи, вижте се с приятелите си, за които рядко ви остава време. Ще се заредите с доста приятни емоции!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA