Какво вино трябва да пием според характера на зодията ни

Кой да предположи, че има толкова много опции, които звездите ни диктуват? От нас остава само да извадим чашите и да отпразнуваме лятото!

ОВЕН /21 март - 19 април/: Совиньон Блан

Харесвате фините и естетически погледнати неща в живота, затова чаша совиньон блан е винаги добра идея. Със своя изящен аромат и цитрусови нотки, виното е дозата изтънченост, от която имате нужда след дълъг ден. Обещаваме!

ТЕЛЕЦ /20 април - 20 май/: Сира

Енергични, страстни, вълнуващи - така бихме могли да опишем основните характеристики на вашия знак. Чашата сира е в абсолютен синхрон с настроението и личността ви, така че не виждаме причина да се откажете от нея.

https://www.instagram.com/p/B942rD3FJyK/

БЛИЗНАЦИ /21 май - 20 юни/: Шампанско

Обичате купона, без значение къде се случва той или кой участва в него. Точно затова звездите ви препоръчват чаша (или бутилка) шампанско. Няма как да сбъркате с него, особено с хубавото такова.

РАК /21 юни - 22 юли/: Малбек

Малбекът носи усещане за цялостно удоволствие, а за вас е повече от важно да се чувствате сигурни и щастливи. Разбира се, Луната няма да ви се разсърди, ако предпочитате друг вид вино, но това е може би най-подходящото за вас съществуващо такова.

57

ЛЪВ /23 юли - 22 август/: Шардоне

Макар да не го признавате, вие сте традицоналисти във всеки възможен смисъл на думата. Именно затова звездите съветват да заложите на класическо шардоне. Тези с плодов вкус пък определено ще се харесат на романтичната страна от характера ви.

ДЕВА /23 август - 22 септември/: Розе

Лятото е не само сезонът на морето, слънчевите лъчи и дните, прекарани на плажа, но и времето, в което розето излиза на преден план. Игриво, забавно и непретенциозно допълнение към вашата сериозна и понякога доста амбициозна персона.

28

ВЕЗНИ /23 септември - 22 октомври/: Ризлинг

Обичате баланса в живота си, затова и често търсите напитка, в която всичко е точно толкова, колкото трябва да бъде (или поне според вашите представи). Ризлингът е най-добре познатата комбинация на сладко и кисело, която съществува. За абсолютните перфекционисти и ценителите на ароматите!

СКОРПИОН /23 октомври - 21 ноември/: Пино Ноар

Често сте склонни да увъртате, вместо да кажете и направите всичко, което искате. Чаша пино ноар не само може да ви помогне да заявите ясно себе си (чаша, не бутилка!), но и да ви накара да се почувствате перфектно, когато никой друг не е способен да го направи.

57

СТРЕЛЕЦ /22 ноември - 21 декември/: Мерло

Вие сте общителни, огнени, а понякога дори инатливи. Мерлото е перфектната компания за вашия характер, защото е в абсолютен синхрон с личността ви. Истинската такава, а не тази, която обичате да демонстрирате пред останалите. 

КОЗИРОГ /22 декември - 19 януари/: Каберне Совиньон

Каберне совиньон е от онези сортове вина, които е почти невъзможно да объркате, ако имате дори скромни познания в областта на сомелиерството. Говорим за смел вкус и силен аромат, които са в перфектен синхрон с вашата увереност.

https://www.instagram.com/p/CCbdUYnhsCF/

ВОДОЛЕЙ /20 януари - 18 февруари/: Зинфандел

Зинфанделът е изненадващо алкохолно удоволствие, въпреки своята силна сладост. Такива сте и вие - сложни, многопластови и доста често потайни по отношение на важните неща. Идеален е за края на дълъг работен ден или за онези моменти, в които знаете, че трудно ще избягате от махмурлука.

РИБИ /19 февруари - 20 март/: Пино Гри

Вие сте от малкото знаци в зодиака, известни с вродена креативност, романтична перспектива и специално отношение към мечтите. Обичате интересните и вълнуващи неща, а чашата пино гри ви предлага точно това. По всяко време и при всякакви условия.

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA