GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 3-9 АВГУСТ

Първата седмица на август предлага много горещи преживявания и вдъхновение в професионален план.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 август 2020

ОВЕН Споделете позициите си с хората, които трябва да ги чуят. Без значение какво чувствате, важно е да го изкарате навън, за да гарантирате чистата си съвест. В края на седмицата Венера ще ви помогне да преоткриете местата и близките си, за да се почувствате страхотно. Не звучи никак зле, нали?

ТЕЛЕЦ Дойде вашият момент да заблестите. Тази седмица сте най-умните и хладнокръвни партньори в комуникацията, за които някой може да мечтае. Това е така, благодарение на Меркурий, навлизащ във Водолей и отдаващ нужното внимание на вашия професионален живот.

БЛИЗНАЦИ Склонни сте да се вглъбявате в излишни детайли, но не и в тези, които имат значение по отношение на цялостната картинка. Бъдете прагматични и мислете в дългосрочен план. Има известни неясноти и в любовния ви живот - запознати сте с тях, но ги избягвате. Крайно време е да ги отметнете като свършена задача!

РАК Лятото е тук и е толкова горещо, че ще е трудно да игнорирате енергията му. Фокусът ви тази седмица ще бъде именно върху любовния живот и онези романси, които пренебрегвате, но всъщност искате да развиете. Истината е, че има нещо, което ви прави неустоими, така че действайте смело!

8

ЛЪВ Любовта е във въздуха и за вас, Лъвове! Дойде времето да се откажете от миналото, за да продължите напред така, както всъщност искате. Често пренебрегвате романтиката в живота си за сметка на нещо друго, но не и тази седмица. Може и да прозвучи странно, ако кажем, че ви очаква истински секс маратон през уикенда, но е точно така.

ДЕВА Потърсете нова активност, която ще ви накара да се почувствате добре. Работите много, а здравословният начин на живот отдавна не е на първо място в списъка ви с приоритети. Седмицата е страхотна, от вас се изисква само да поставите ясно границите между приятелство и любов. Направете го в сряда! 

ВЕЗНИ Пълнолунието във Водолей ви кара да разкриете най-съкровените си мечти, страхове, надежди и желания. Споделете ги с близките си хора или с тези, които биха ви разбрали отлично. От вас зависи да поправите всичко, което не е идеално в любовния ви живот, който напоследък е повече от вълнуващ. Поне така казват звездите... 

СКОРПИОН Блестящи идеи, ясна комуникация и поставен фокус върху успеха. Седмицата изглежда точно така за представителите на зодия Скорпион, които най-накрая ще се радват на дългочаканите професионални резултати. Любовта също не е за подценяване, запомнете го добре!

7

СТРЕЛЕЦ Единственото, което се изисква от вас тази седмица, е да бъдете прями, точни и коректни. Вдъхновението е на ваша страна, важното е да го използвате в правилната посока. Венера преминава през интимния аспект на живота ви и ви кара да мечтаете за още по-голяма сексуална активност, така че няма проблем да споделите тези желания с партньора си. 

КОЗИРОГ Изяснете финансовия аспект на живота си и разберете колко точно ви е необходимо, за да се чувствате сигурни. В края на седмицата получавате неустоима възможност да преосмислите присъствието на интимността в живота ви, защото понякога забравяте, че всеки човек има нужда от нея, за да се почувства цялостен. 

ВОДОЛЕЙ Звездите ви съветват да оставите амбицията настрана и да си подарите заслужена почивка. Направете всичко онова, което обичате и не забравяйте, че вземането на малка почивка не е нещо, което ще навреди на целите и плановете ви, а точно обратното - ще ви даде свежи сили да ги осъществите.

РИБИ Кажете "сбогом" на всичко, което ви пречи да се превърнете в най-добрата възможна версия на себе си. Доверете се на близките си хора и не се притеснявайте да говорите за нещата, които намират място в съзнанието ви. Уикендът предлага интересна възможност за забавление, така че смело напред! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA