GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 10-16 АВГУСТ

Средата на август е времето да осъществим всички наши амбиции и желания, колкото и смели да са те. Така поне казват звездите!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2020

ОВЕН Време е да поемете отговорност за действията и думите си както в професионален, така и в личен план. Тази седмица Плутон ви дава възможността да промените всичко онова, което не харесвате в живота си, за да получите желаните свобода и незавимост.

ТЕЛЕЦ Искате по-доброто от света, а затова ви е необходима определена гъвкавост, адаптивност и надежда. Достатъчно е да се огледате и да помислите за цветната страна на нещата, тъй като често сте склонни да гледате само през собствените си очила.

БЛИЗНАЦИ Важно е да отделите време за приятелите си. Споделете с тях вашите чувства, мисли, страхове и мечти - с други думи, всичко, което усещате, че трябва да излезе навън. Краят на седмицата ще ви помогне да релаксирате и да се отдадете на почивка. 

РАК Тази седмица ще преосмислите начина, по който общувате със себе си и останалите. Комуникационните ви умения ще бъдат незаменими, така че се възползвайте от тях, за да си осигурите успех. Уран влиза в зоната на приятелството ви през уикенда - знаете какво означава това. 

57

ЛЪВ Най-големият успех постигате, когато сте спонтанни. Знаем, че обичате всичко да е ясно и предварително планирано, но имайте предвид, че за да направите онова, което искате, невинаги имате нужда от план и цяла група подчинени, с които да го осъществите. 

ДЕВА За да достигнете желаното ниво на интимност, просто преосмислете доверието в човека до себе си. Звездите споделят, че не е лоша идея да планирате и дълго мечтано пътуване. Сега е времето да го осъществите! 

ВЕЗНИ Балансирайте желанията и нуждите си, Везни! Плутон идва на помощ в края на работната седмица, за да ви покаже разликата между това, което искате и това, което просто ви помага да се чувствате емоционално стабилни.

СКОРПИОН Може да не сме съвсем близо до края на годината, но е добре да помислите за постиженията и желанията си. Обърнете внимание на любовния си живот и на това, което ще направи бъдещето ви заедно още по-сплотено, отговорно и коректно. Оставете перфекционизма настрана и просто бъдете себе си.

57

СТРЕЛЕЦ Сигурността винаги е била от голямо значение за вас, макар и да не го признавате. Потърсете онова, което ще ви накара да бъдете най-добрата възможна версия на себе си и работете, за да осъществите пълния си потенциал.

КОЗИРОГ Повтаряли сме го много пъти, но звездите искат да го запомните добре - животът не е само парещи моменти под чаршафите или работни задължения, той е и всички онези приятни любовни мигове, които да споделите с любимия човек. Потърсете го! 

ВОДОЛЕЙ Бъдете реалистични. Това е всичко, което трябва да знаете в тази иначе лятна и спокойна за вашия знак седмица. Използвайте пълноценно моментите край морския бряг, за да се завърнете с нови сили към традиционното си ежедневие. 

РИБИ Ценностната ви система е поставена под въпрос. Разбира се, това не трябва да ви плаши, а да ви накара да погледнете на нещата от друга перспектива. Любовният ви живот може да е леко нестабилен, но всичко е добре, когато завършва добре. Седмицата е точно такава! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA