Мода и летни страсти на Summer Fashion Weekend 2020

Организаторите от Code Fashion TV и Dinevi Group представят програмата за най-горещия моден уикенд на лято 2020.

10 август 2020

Ако началото на годината е било скучно, непредвидимо или прекалено еднообразно, то лятото със сигурност е онзи момент от нея, в който всичко е по-красиво, цветно и вълнуващо!

Точно такова ще бъде и настроението на 14 и 15-и август в Marina Dinevi, когато ще се случи Summer Fashion Weekend. 

Най-горещото модно събитие в страната ще посрещне гостите си за два дни, изпълнени с много блясък, в които модата, музиката и усещането за лято ще бъдат в абсолютен синхрон.

Големият старт на Summer Fashion Weekend е във вечерта на 14 август с ексклузивно модно шоу, музикални изпълнения от Елена Брусарска и презентация на специални колекции от Terani Couture, Twinset Milano, Patrizia Pepe, Bold Atelier, Inside Us, Christine Fashion и Wolm.

На 15 август модните страсти продължават с атрактивното музикално шоу на световноизвестните Свет Радославов и Tаня Стринг. Българският цигулар, който впечатли американската сцена и се качи до звезди като Джей Зи, Бионсе и Кание Уест, ще бъде на родна земя, за да впечатли публиката с уникалния си талант и да съпроводите ревютата на Briliantin, MED, Antony Langountin, KWIAT, F**K, колаборацията SEVI & Alias Art, както и на haute couture дизайнера Пембе Кенан.

Вечерта ще завърши с авангарден коафьорски шоу спектакъл на Code Ursula, а DJ Zlatina Dimitrova ще пуска музика цяла вечер, специално за гостите на Марина Диневи.

587

За безопасността по време на купона, гостите ще разполагат с достатъчно място за танци на воля. Разбира се, в компанията на всички модели и организатори на събитието.

Ще има още много приятни и вълнуващи изненади, така че следете всичко за Summer Fashion Weekend на summerfashionweekend.com, както и във Facebook и Instagram

За билети и повече информация: + 359 894 49 76 14 или на + 359 879 44 44 85.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA