GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 31 АВГУСТ - 6 СЕПТЕМВРИ

Седмицата изглежда така: любов, изненадващи възможности и професионален успех.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 август 2020

ОВЕН Краят на лятото все още не е дошъл. Това означава, че имате малко време да помислите върху любовния си живот и върху това какво място има той, заедно с останалите хора и моменти, в съществуването ви. Слушайте внимателно и мислете прагматично!

ТЕЛЕЦ Склонни сте да прекалявате с работата - факт, с който сте напълно наясно. Меркурий идва, за да ви напомни, че е добре да отделяте време и за себе си. Правейки това, ще имате много по-съзнателни и чисти стратегии за в бъдеще, а всички знаем, че това е повече необходимо.

БЛИЗНАЦИ Тази седмица е време да блеснете - както в личен, така и в професионален аспект. Опитайте се да фокусирате енергията си върху самочувствието, за да можете да избегнете сравняването си с останалите. Неизбежно е, но може да направите това, което зависи от вас.

Hd

РАК Няма проблем да заявите откровено желанията и намеренията си. Пълнолунието в Риби в средата на седмицата ви помага да намерите вълнуващите преживявания, които търсите, а Меркурий, от своя страна, иска да изясните чувствата си. Вие също, така че го направете!

ЛЪВ Можете ли да се справите с истината? Въпрос, чийто отговор ще научите в средата на седмицата. Разбирате и изслушвате останалите, но често се случва да правите това, което имате в главата си от самото начало. Оставете останалите да дадат своя принос, работата в екип е задължителна.

4

ДЕВА Месецът на рождения ви ден носи много любов и възможност да осъществите дори най-смелите си мечти. През уикенда Меркурий, управлявана от Везни, ще дойде, за да покаже, че вродената ви практичност понякога е от голяма помощ, но в повечето случаи е безсмислена и глупава.

ВЕЗНИ Здравето е най-голямото богатство, което може да имате. Точно поради тази причина отделете време за вашето психично, физическо и емоционално такова. Изтощени сте от последните няколко седмици, така че сега е време да направите най-доброто за себе си. Знаете какво означава това!

СКОРПИОН Винаги сте били смели и откровени, затова успехът е бил на ваша страна. Направете същото и тази седмица, тъй като ще се намерят хора, които да ви посочат с пръст. Доверете се на интуицията си и бъдете наясно с всичко случващо се. Толкова е просто!

СТРЕЛЕЦ Използвайте последните дни на лятото, за да си припомните истински важните неща, както и да изясните ценностите си, които понякога пренебрегвате. Меркурий ще доведе в живота ви няколко стари приятели, помислете дали отново заслужават място в него. Отговорът вероятно е отрицателен.

Ts

КОЗИРОГ Пълнолунието в Риби ще ви накара да се фокусирате върху нещата, които останалите не казват, а често намекват. Четете между редовете и внимавайте с думите си, за да не останете погрешно разбрани. Да споменем ли отново, че имате нужда от почивка край морския бряг?

ВОДОЛЕЙ Искате да сте сигурни, затова и търсите хора и преживявания, които ви карат да се чувствате така. Никой не е казал, че ще е лесно, особено в контекста на настоящата ситуация, така че не натоварвайте себе си с излишни очаквания. Любовта? Есента ще я донесе със себе си, така че се насладете на остатъка от сингъл лятото си.

РИБИ Пълнолунието в средата на седмицата за вас е момент за истинска промяна. Такава, която ще ви донесе автентичност, любопитство и комуникационни умения - използвайте я не само в офиса, но и в спалнята. Няма да има по-секси партньори от вас! Наистина.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA