GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 7-13 СЕПТЕМВРИ

Последните дни от лятото носят със себе си нови възможности, любовни преживявания и още, и още.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 септември 2020

ОВЕН Венера е в Лъв и дава тласък на вашето личностно развитие. Сега е времето да разберете какво точно искате от живота си и как да го получите, особено когато става дума за професионални резултати. Амбицията ви е важна, но хората около вас - още повече. 

ТЕЛЕЦ Тази седмица бъдете обградени от хората и местата, които ви карат да се чувствате като у дома. До началото на уикенда ще имате ясна перспектива за бъдещето и ще усетите, че можете да се справяте още по-добре, стига да подходжате прагматично и аналитично. 

БЛИЗНАЦИ Глупавите драми и размитите граници са нещо, което трябва да изясните с близките си приятели. Не е изключено стари такива да се опитат отново да намерят място в живота ви, но помнете, че може би са си тръгнали от него с подходяща причина. Уикендът ли? Огън в спалнята!

68

РАК Помислете върху вашите цели и амбиции, преди да направите каквото и да било. Склонни сте да оставяте любовния си живот на заден план, но понякога е добре просто да се оставите на течението и да осъзнаете, че любовта може да бъде открита и на най-странните места. 

ЛЪВ Поемайте рискове и бъдете смели - мантра, която е в пълен синхрон с намеренията на звездите за вас тази седмица. Добре е, че притежавате нужните амбиция и увереност, но се замислете само те ли са това, което може да ви осигури желаният успех. Юпитер е на съвсем друго мнение.

ДЕВА Крайно време е да оставите зад гърба си връзките, които просто не се получават. За вас интимността и сексуалните преживявания са от основно значение, така че търсете това, което дори най-смелите ви фантазии не са предполагали, за да запазите автентичността и достойнството си.

ВЕЗНИ Открийте печелившата си стратегия и я приложете във всички аспекти на живота си. Никой не е казвал, че ще бъде лесно, но е важно да го направите, стига да уловите точният момент. В края на седмицата ще се наложи да разрешите и няколко семейни проблема, но бъдете откровени и подходете така, както сърцето ви диктува.

57

СКОРПИОН Необходимо е да укрепите връзките с колегите си, за да постигнете положителни резултати. Правейки това, не забравяйте, че характерите са различни, а начините на изказване - още повече. Отделете и време за себе си, защото тялото ви определено има нужда от такова. 

СТРЕЛЕЦ В сряда Марс е ретрограден във вашата зона на доверие, така че не позволявайте на никакви негативни мисли да влязат дълбоко в съзнанието ви. Подхождайте отговорно спрямо финансовата си свобода - обичате философията la dolce vita, но понякога просто трябва да бъдете реалисти.

567

КОЗИРОГ Вторник е денят, в който от вас се изисква единствено и само да предприемете смели и дръзки действия, за да изградите живота, за който винаги сте мечтали. Направете го, но бъдете достатъчно конкретни в намеренията си, дори това да означава да нараните хора, без да го искате.

ВОДОЛЕЙ Доказано е, че противоположностите се привличат, така че не се опитвайте да избягате от този модел на поведение. Тази седмица потърсете необходимото, за да сложите край на връзките, които просто не се получават. Важно е да го направите!

РИБИ Семейството е една от най-важните ценности за вас. Има моменти обаче, в които е ясно, че приоритетите ви може да се променят и това е напълно нормално. Не позволявайте на останалите да ви повлияят, достатъчно е да бъдете себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA