Трябва да имате предвид тези сексуални астрологични уравнения

Ясно е, че сексът е различно преживяване за всеки. Има ли зодията ни нещо общо с него? Оказва се, че да!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 септември 2020

Спокойно, знаем, че не обичате сложните математически уравнения. Тези са лесни, приятни, а и се доказват доста по-лесно! Спираме с излишните приказки, за да споделим, че очевидно звездите напътстват и онази част от живота ни, за която рядко говорим с останалите. 

ОВЕН = ДАВАМ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ. Управлявани от Марс, планетата на желанието, представителите на зодия Овен обичат да поемат инициатива в спалнята. Те са капризни и винаги готови за действие. Разбира се, очакват същото в замяна.

ТЕЛЕЦ = ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА. Телците са издръжливи, огнени и винаги търсещи перфектното преживяване. Те ще запалят свещи, ще сложат копринени чаршафи и ще ви докосват така, както никой друг.

БЛИЗНАЦИ = ДУМИТЕ СА ВСИЧКО. Независимо дали ви изпращат мръсни съобщения през деня или говорят неприлични неща в ухото ви, представителите на тази зодия са готови да олицетворят и най-смелите ви фантазии, така че не ги пускайте далеч!

РАК = ЕМОЦИИ ОТ НАЧАЛО ДО КРАЙ. Раците могат да накарат дори сексът за една нощ да изглежда като страстна и интимна връзка. Виновна е тяхната интуитивна природа, която ви кара да се чувствате като у дома. Като в един наистина огнен дом! 

68

ЛЪВ = ЕКСПЕРИМЕНТИИИИИ! Лъвовете се чувстват като звезди и със сигурност ще ви накарат да се насладите на потенциала им. Секси снимките, провокативното бельо и клиповете не са изключени, защото с тях никога, никога не е скучно.

ДЕВА = НИЩО НЕ Е КАКВОТО ИЗГЛЕЖДА. Не позволявайте на цялото им "девствено" излъчване да ви заблуди. Това са хора, които могат да ви донесат умопомрачителни преживявания, както и да ви предизвикват да бъдете най-смелата възможна версия на себе си. 

ВЕЗНИ = СЕКС + ИЗКУСТВО. За представителите на зодия Везни сексът е изкуство, а прелюдията е също толкова креативна и важна, колкото и самото действие. Тези хора са многофункционални, различни и огнени. Наистина! 

СКОРПИОН = СЕКС С МНОГО ЛИЦА. Известни със своята сексуална сила, Скорпионите понякога са първични, палави и любопитни. Те не се страхуват да пробват различни места, пози и играчки, стига партньорите им да се чувстват комфортно с това.

68

СТРЕЛЕЦ = НЕ ДЕСТИНАЦИЯ, А ПЪТУВАНЕ. Това е най-подходящият начин да опишем секса с родените между края на ноември и края на декември. Те са известни със своя експериментален и авантюристичен характер, затова абсолютно всичко е възможно.

КОЗИРОГ = КОНТРОЛЪТ В ТЕХНИ РЪЦЕ. Както с всеки друг аспект от живота им, и в леглото Козирозите обичат да бъде на тяхното. Това обаче не е нещо лошо, стига да се справите с динамиката им, която понякога е твърде интензивна. 

ВОДОЛЕЙ = (НЕ)СТАНДАРТНО. Изненадващи и провокативни или традиционни и романтични - това са двете същности на Водолеите, които понякога наистина правят всичко, за да впечатлят останалите в леглото.

РИБИ = ПОЕЗИЯ. Сексът с Рибите е истинска поезия - нещата се движат като в най-романтичната комедия, целувките са страстни, а удоволствието е взаимно. Може ли да се каже, че са най-добрите любовници в зодиака? Да, почти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA