GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 СЕПТЕМВРИ - 4 ОКТОМВРИ

Астрологичната прогноза на GRAZIA за първите истински есенни дни е тук!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 септември 2020

ОВЕН Сатурн се движи във вашата кариерна зона, така че предприемете нужните действия и бъдете смели. Пълнолунието във вашия знак в четвъртък ви осигурява свежа перспектива за случващото се, не пропускайте да се възползвате от нея. 

ТЕЛЕЦ Тази седмица е от изключително голямо значение да изясните какво знаете и какво не. Заслужавате време за себе си. Използвайте го, за да изясните приоритетите и доверието, което имате в най-близките си хора. 

БЛИЗНАЦИ Обичате да слагате маска и рядко показвате истинското си Аз. Под "истинско" имаме предвид това, което сте самите вие, когато останалите не гледат. Търсите своето място под слънцето - нормално е, но не го правете на всяка цена.

58

РАК Важно е да осъзнаете, че противоположностите се привличат, колкото и да не разбирате истинността на това твърдение. Пълнолунието в Овен ви предлага нужните умения, за да подобрите комуникацията си с останалите и да изразите намеренията си ясно и недвусмислено. 

ЛЪВ Правете по-интелигентни избори по отношение на финансите и здравето си. Имате нужното самочувствие да успеете, но не и достатъчно амбициозност, за да осъществите нещата, които имате предвид от доста време насам. Как да го промените? С дела, не с думи! 

ДЕВА Тази седмица вие ще бъдете най-неотразимите сексуални партньори, за които някой може да мечтае в леглото. Погрижете се за себе си и обърнете внимание на приятелите си, които сте склонни да забравяте по различни причини.

ВЕЗНИ Домът е там, където е сърцето! Знаете го отлично, затова винаги търсите комфорта във всички отношения с хората около вас. Нещата в любовен план се движат добре - важно е само да се отървете от навиците, основани на страха. 

254

СКОРПИОН Внимавайте с подбора на думите си и изслушвайте останалите, без да налагате собствената си гледна точка. Имате реални шансове за успех в петък, когато от вас ще се изисква да бъдете максимално концентрирани и прагматични.

СТРЕЛЕЦ Изяснете ценностите си и ги въплътете във вашите разбирания. Успешните работни отношения са налице, но не и преди да сте максимално конкретни в намеренията си към останалите, които понякога не разбират вашите сигнали. Същото важи и в романтичен план!

55

КОЗИРОГ Винаги сте в търсене на перфектния човек. Какво обаче се случва, ако осъзнаете, че вече сте го срещнали? Важно е да спрете да мислите, че знаете всичко, особено когато съвсем не е така. Уикендът е време за почивка!

ВОДОЛЕЙ Започнете нещо ново. Споделете какво искате и какво не, ангажирайте времето си с неща, които ще ускорят личностното ви развитие и ще ви помогнат да станете по-добра версия на самите вас. Имате и достатъчно време да изберете интимността.

РИБИ За да видите големите резултати, трябва да промените вашия модел на поведение. Често гледате само през собствената си призма, което кара останалите да не виждат вашата гледна точка. В сряда ще получите интересно предложение, което ви предизвиква да мислите. Умеете го добре! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA