Знаете ли с кои зодии сте... сексуално съвместими?

Разбирането за страхотен секс е сравнително относително понятие. Звездите обаче не мислят така...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 октомври 2020

ОВЕН Представителите на зодия Овен винаги са хората, които се стремят да поддържат огъня в спалнята. Натурата на страстните и харизматични Лъвове е единствената, която може да им осигури същата експлозия. 

ТЕЛЕЦ Телците са любители на цялостното изживяване, затова най-добрата им компания в горещите занимания са Девите, които винаги отделят част от времето си да се усъвършенстват и да покажат най-доброто, на което са способни.

БЛИЗНАЦИ Близнаците обичат да поддържат нещата забавни, игриви и леко мръсни в спалнята. Когато са в компанията на Везни, осъществяването на най-смелите фантазии и в двете посоки е нещо напълно нормално.

РАК За да може Ракът наистина да се отпусне, той трябва да се чувства сигурен и емоционално свързан с партньора си. И въпреки съблазнителната натура на Скорпионите, именно те гарантират истински дълбоко изживяване на много нива.

68

ЛЪВ Лъвовете имат интензивно сексуално желание и обичат да бъдат в центъра на внимание, когато е възможно, особено в спалнята. Привързани, любящи и старателни, Стрелците са тези, които могат да ги накарат да се чувстват специални.

ДЕВА Девите предпочитат простота в отношението между завивките, но това не означава, че не обичат да бъдат доволни и да раздават удоволствие - точно като търпеливия, но страстен Козирог.

ВЕЗНИ Везните обичат да бъдат психически стимулирани, независимо дали чрез изкуство, музика, добра храна или закачливи мръсни приказки. Въпреки че Водолеят понякога може да изглежда емоционално откъснат от света, той все пак е страхотният любовник, готов да даде нужното.

СКОРПИОН Скорпионът е известен с това, че е изключително еротичен и отдаден на горещите любовни преживявания. Като се има предвид този факт, едва ли има по-добър партньор от представител на романтичните и чувствителни Риби.

67

СТРЕЛЕЦ Хората от зодия Стрелец са спонтанни и обичат да опитват нови неща. За тях експериментите са нещо нормално, а Лъвовете са тези, почти винаги готови да откликнат дори на най-лудите им предложения.

КОЗИРОГ Всички родени под знака на Козирог по начало са малко резервирани, но това не означава, че обичат нещата бавно и рутинно. Чувственият Телец осигурява перфектният баланс и слага нещата някъде по средата.

ВОДОЛЕЙ Водолеите може да не са най-креативните в сексуално отношение, но затова пък са в перфектна комбинация с Близнаците, за които общуването и комфорта винаги са на първо място.

РИБИ Романтичните и чувствени Риби често са свързвани с ухажване и силна емоция. Знакът от зодиака, който може да им го осигури по всяко време на деня се крие измежду представителите на Скорпион.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Profimedia, unsplash, pexels

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA