GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 12-18 ОКТОМВРИ

Тази седмица ни очакват новолуние и ретрограден Меркурий. Спокойно, това не е повод за притеснение!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 октомври 2020

ОВЕН Най-важното за вашия знак тази седмица е да изясните на кого можете да имате доверие и кого е по-добре да пазите настрана от личния си живот. Дори да не ви се иска да го признаете, абсолютно същото важи с пълна сила и за любовната ви история. 

ТЕЛЕЦ Възможно е да се сблъскате с минали проблеми, чието решение да не сте открили в правилния момент. Това не трябва да ви притеснява, а само да ви напомни, че понякога е важно да слушате интуицията си, а не мнението на останалите.

БЛИЗНАЦИ Всичко е в детайлите! Каквото и да правите тази седмица, уверете се поне няколко пъти, че сте забелязали подробностите и сте наясно с перспективата от всички възможни ъгли. Новолунието във Везни в четвъртък ви предизвиква да бъдете искрени, така че го направете.

57

РАК Новолунието във Везни ще предизвика сравнително нетипична чувствителност у вас. Използвайте я за нещо красиво и креативно, тъй като имате различни идеи и възможности. Продължавате да бягате от сериозна връзка? Може би за момента е по-добре да остане така.

ЛЪВ Ретроградният Меркурий в средата на седмицата ще ви накара да търсите безопасност - както в отношенията си с останалите, така и със самите вас. Имате нужда от уют, спокойствие и тишина, за да може да разбирате и останалите по-добре след края на този странен период. 

ДЕВА Колкото и да не искате да го признаете, парите винаги са били сред най-важните ценности във вашето съществуване. Именно поради тази причина е добре да обмисляте излишните разходи, особено преди началото на уикенда. Огледайте се, има толкова много любов, която ви очаква!

ВЕЗНИ Бъдете конкретни и безстрашни в намеренията си, за да ги превърнете в осъществени цели. Сигурността идва не от рутината, а от знанието, че сте направили нещата по собствен начин, следвайки ясния път, който почти винаги имате в главата си.

57

СКОРПИОН Сега, повече от всякога, е време да оставите зад гърба си всичко, което ви пречи да бъдете най-добрата възможна версия на себе си. Това включва хора, преживявания и решения, които заслужават място във вашата лична история, но не и в настоящето.

СТРЕЛЕЦ Оставете интуицията и мечтите да ви заведат там, където дълго време сте се страхували да стъпите. Винаги сте изпитвали особен интерес и към социалната ангажираност. Ако наистина е така, помислете за различни варианти, които да направят ежедневието ви по-значимо.

578

КОЗИРОГ Имате нужда от почивка, колкото и да мислите в обратната посока. Поговорете с приятелите си, обмислете различни варианти за забавление и поне веднъж оставете контрола в други ръце. Само така ще бъдете много по-адекватни и отворени към случващото се около вас!

ВОДОЛЕЙ Ако искате успех, трябва да предприемете действия. Разширете хоризонтите си и мислете многопластово, в случай че наистина изпитвате желание и интерес намеренията ви да се превърнат в позитивни преживявания. Може да не е лесно, но със сигурност ще си заслужава!

РИБИ Грешките никога не са ви пречили да осъществите каквото и да било, но сега ситуацията изглежда по различен начин. Простата причина това да е така се крие в способността ви често да не осъзнавате, че няма как винаги да сте перфектни.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA