GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 16-22 НОЕМВРИ

Любов за Телците, семейна идилия за Лъвовете и почивка за всички под знака на Козирог. Какво още?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 ноември 2020

ОВЕН Тази седмица Венера влиза в Скорпион и ви подготвя за по-дълбока и емоционална връзка с хората около вас. Възможно е да видите вече познати места с нови очи, в това число влиза и подхода ви към любовта. Често смятате, че е правилен, но дали наистина е така?

ТЕЛЕЦ Добре е да запомните, че противоположностите наистина се привличат. Не се страхувайте да го изразите ясно, особено ако в живота ви има човек, напълно различен от разбиранията ви за дългосрочен партньор. Може той е да е вашата голяма любов!

БЛИЗНАЦИ Не е нужно да се отказвате от свободата си, за да се справите с всичко. Достатъчно е да се заобградите с хора, които карат нещата да ви се струват доста по-лесни, отколкото са. Вие от тях ли сте? Помислете върху този въпрос.

68

РАК Меркурий и Уран ви помагат да бъдете уверени в себе си и да се свържете с другите. Позволете на хората в живота ви да ви опознаят по-добре, особено ако имате намерение да направите същото. Никой не е казал, че е лесно, но си заслужава.

ЛЪВ Сега е времето да хармонизирате семейната динамика и да вкарате радост, достойнство и креативност във взаимоотношенията си. Същото ще се наложи да направите и на работното място, когато интересно предложение ще ви накара да преосмислите стратегията си.

68

ДЕВА Голямата и малката картинка имат еднакво значение. Изгладете недоразуменията, за да може да не се получават евентуални двусмислия. Началото на сезона на Стрелец за вас ще бъде свързано с най-приятните обстоятелства, хора и места, така че се подгответе.

ВЕЗНИ Винаги когато се сблъсквате с несигурност е добре да изяснявате ценностите си. Финансите имат категорично място там, а комуникативните ви умения са достатъчно на място, за да осигурят онова, което по принцип се страхувате да поискате. 

СКОРПИОН Венера влиза във вашия знак тази седмица. В романтичен план ще бъдете неустоими, магнетични и съблазнителни, а най-хубавото е, че по отношение на ангажиментите в професионалния живот всичко ще се случва с лекота. От доста време го чакате, нали?

СТРЕЛЕЦ Месецът на вашия рожден ден започва с много желания, мечти, стремежи и цели. Помнете, че може да ги осъществите, стига наистина да се освободите от разбиранията си за миналото, които досега са ви пречили да постигате желаното. Важи и за любовта!

68

КОЗИРОГ Отделете малко време за себе си. В цялата лудница, която тази година ни поднесе, определено не ви е останало много време да го направите. Четвъртък пък идва с интересно предложение, помислете добре дали си заслужава. 

ВОДОЛЕЙ От изключително голямо значение е да намерите баланса между работата и свободното време. Ясно е, че годината не ни помогна да ги разграничим ясно, но вие се опитайте да го направите. Това не само ще ви накара да бъдете по-продуктивни и адекватни, но и останалите да ви забележат.

РИБИ Погледнете нещата от различна гледна точка. Може би това е стечението на обстоятелствата, от което имате нужда. Амбицинирани сте фокусът да остане само върху вас, но понякога просто трябва да отстъпите центъра на внимание. Давайте смело, няма нищо страшно.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA