GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 21-27 ДЕКЕМВРИ

Посрещаме празничния сезон с любов, отговорност, чисти емоции и край на недоверието в живота ни.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 декември 2020

ОВЕН Използвайте дните преди празниците, за да съсредоточите вниманието си върху нещата, които трябва да свършите. Бъдете внимателни с думите, защото останалите може да ви разберат по съвсем различен начин. После се отдайте на коледното настроение!

ТЕЛЕЦ Фокусирайте перспективата си върху онези неща, които ще ви помогнат да се превърнете в по-добра версия на самите себе си. Не е лесно в разгара на празниците, но е хубаво да го направите, особено ако се надявате големият успех да ви очаква в началото на новата година.

БЛИЗНАЦИ Не пропускайте да обърнете внимание на хората до вас, без да очаквате нещо в замяна. Нормално е финансовата ви независимост да не е в перфектна форма по време на празниците, осъзнайте, че има много повече неща, които са сериозни и изискват внимание от ваша страна.

24

РАК Основният ви приоритет преди Коледа са семейството и приятелите, това е страхотно. Ако сте доволни от вече изградените взаимоотношения помежду ви, направете необходимото, за да ги закрепите. В случай че е обратното, помислете дали не може да направите нещо, за да подобрите ситуацията.

ЛЪВ Уви, началото на празничния сезон за вас идва с малко повече работа. Тя, разбира се, не е проблем, защото вече имате дълготрайно изградени навици. Дали те могат да ви бъдат от помощ, когато трябва да действате самостоятелно? Помислете върху този въпрос.

247

ДЕВА Хей, отново забравяте любовния си живот! Направете нещо различно, креативно, подходете с нова гледна точка. Човекът до вас има нужда от силно присъствие, а ако все още няма такъв, огледайте се - голямата любов може да ви чака зад ъгъла. Не забивайте глава в земята!

ВЕЗНИ Това време от годината е доста по-емоционално в сравнение с останалото, така че не съжалявайте, ако се отдадете на чувствата си и фокусирате съществуването си върху нещата, които са наистина важни. И под "важни" имаме предвид наистина ВАЖНИ, не онези, които намирате за такива.

СКОРПИОН Дори да бъдете активни 25/8, единственият изход от лудостта е да спрете за секунда и да си поемете въздух. Празниците са времето за почивка, така че изключете телефона си между 24 и 27 декември, защото ще се изкушите да реагирате веднага. В това число влиза и предложение, което не е най-доброто за вас.

СТРЕЛЕЦ Най-важното преди края на тази година е да се уверите, че сте направили всичко, което се изисква от вас. Следващата година обещава да бъде по-вълнуваща и забавна, но не и ако вие не оставяте последните 12 месеца зад гърба си. Говорим за любовните преживявания с любимия човек!

35

КОЗИРОГ Направете нещо добро. За себе си. И за останалите. Време е да оставите контрола в ръцете на някой друг, защото тази година дадохте достатъчно. Това ще ви помогне да мислите по-ясно и конкретно, когато се наложи да поемете главната роля. Много, много скоро!

ВОДОЛЕЙ Възможно е стари проекти и любовни завоевания отново да се опитат да намерят място в живота ви. Знаете, че сте продължили напред, но изкушението, наречено "минало", може да бъде доста съблазнително. В никакъв случай не се връщайте към места, от които отдавна сте се отказали.

РИБИ Не забравяйте, че хората, с които обграждате себе си, казват повече за вас, отколкото вие самите. Помислете дали всички те заслужават място в живота ви. Разбира се, че може да го направите и след празниците, не е спешно. Просто е важно да се случи скоро!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA