GRAZIA ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2021

Големият годишен хороскоп на GRAZIA е тук! Време е за хубави и вълнуващи 12 месеца, не мислите ли?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 януари 2021

Изпратихме годината, която просто няма нужда да назоваваме конкретно и посрещаме 2021-ва с много оптимизъм, откровеност и вълнуващи възможности. Какво да очаквате вие? Вижте в големия годишен хороскоп на GRAZIA!

47

ОВЕН 

Всичко е свързано с мисленето ви. Останете внимателни, любопитни и артикулирани в общуването, за да гарантирате една страхотна година. Отделете време за хобитата и страстите си, особено в първата половина на годината, когато ще трябва да приложите наученото от миналата. На 17 януари Юпитер и Уран се изравняват, което означава, че фокусът ще бъде поставен върху приятелството и така, чак до 26 март. Тази година парите и финансовата ви независимост ще претърпят радикални промени. Вселената ви дава възможност да поемете към нова посока, в която мечтите се превръщат в реалност с минимални усилия. До края на годината ще създадете достатъчно нови връзки и контакти, за да бъдете най-добрата си възможна версия.

68

ТЕЛЕЦ

Обещахме тази година да бъде наистина страхотна, но това няма как да се случи, ако не положите съответните усилия. Вашите кариерни домове, управлявани от Водолей, ще ви предоставят вълнуващи и необичайни възможности, които си заслужава да изследвате в дълбочина. Между 13 май и 28 юли ще може да се насладите на почивка, тъй като перфекционизмът, отлагането и сравнението с останалите е всичко друго, но не и положително ваше умение. Оставете в миналото старите любовни връзки, защото есента ще ви донесе истинската романтика с главно Р, а кой знае? Годежът също не е изключен. По отношение на работата, бъдете готови за големи промени, които ще окажат влияние върху житейския ви път и всички разбирания за стабилна основа. 

548

БЛИЗНАЦИ

Запознати ли сте със Северните възли в астрологията? Дори отговорът да е отрицателен, необходимо е само да знаете, че това е моментът, в който ще започнете да вървите пътя към своето най-добро Аз. Научени сте на адаптивност, но социалните ви умения и любопитство често остават погрешно разбрани от останалите. Вълнуващите работни възможности започват още в разгара на пролетта, когато търсенето на смисъл ще бъде повече от наложително. Слънчевото затъмнение във вашия знак през юни ще осигури точно това, успоредно с изчистването на лошите навици, към които сте склонни да се връщате от време на време. Държите на настоящата си любовна връзка? Докажете го на 26 май, 10 юни и 4 декември. Помислете какво искате в романтичен план и не се страхувайте да изразите нуждите и съмненията. Това е единственият начин да се справите с проблемите!

47

РАК

Годината ви отправя официална покана да се освободите от всички връзки и разбирания, които вече просто не работят във ваша полза. Най-накрая сте готови да напуснете черупката и да изразите надеждите, страховете, желанията и стремежите си. Ще се научите, че уязвимостта и сигурността по отношение на любовта са нещо нормално, а всички транзити в Стрелец ще ви помолят да приоритизирате емоционалното, физическо, психическо и духовно здраве. След цялата любовна драма, случила се миналата година, ще трябва да поставите определени граници, за да сте сигурни, че няма да бъдете използвани. Първият ретрограден Меркурий между 30 януари и 21 февруари предстои да тества именно това ваше умение. Чувствате се достатъчно уверени, за да хванете микрофона и да излезете под светлината на прожекторите. В работен план нещата стоят отлично, отделете малко време, за да пропуснете неувереността и да заявите себе си.

47

ЛЪВ

Можете да постигнете повече, ако работите с останалите, а не срещу тях. Това важи за отношенията ви както в личен, така и в професионален план. Истината е, че в началото на пролетта (между 9 и 23 април, ако трябва да сме точни) на преден план ще се появи възможността да превърнете стара приятелска връзка в нещо повече, затова трябва да използвате цялата позната на човечеството прагматичност и аналитично мислене. Всички транзити и затъмнения в Стрелец ще се отразят пряко на вашия знак и увереността да изразите онова, което искате да дадете и получите, за да живеете наистина красиво и в синхрон с истинското си Аз. Ако в момента сте във връзка, която ви кара да се чувствате добре, направете любовния си кораб ваш основен приоритет. Юпитер настройва кариерния ви сектор към една по-добра перспектива, особено по отношение на вашия портфейл и съдържанието в него.

85

ДЕВА

Споделете мечтите си с хората, които могат да ви помогнат, за да ги осъществите. Бъдете конкретни, безстрашни и откровени, защото сте достатъчно силни да се справите с всичко срещнато по пътя. Късната пролет дава начало на поредица от романтични преживявания, които ще ви накарат да преосмислите целия си подход по отношение на любовта и по-специално факта, че всъщност нямате конкретен тип и противоположностите наистина могат да бъдат привлечени. Освободете се от травмите в миналото, за да бъдете максимално адектватни спрямо случващото се. Що се отнася до работата ви, може да очаквате всичко друго, но не и последователна рутина. Тази година обещава да ви насочи към истинското призвание, което със сигурност ще бъде приятно и вълнуващо за вас. Особено, ако го споделите с любимите хора. Те очакват да го направите - между 10 и 16 май.

87

ВЕЗНИ

Прекарайте следващите 12 месеца в проучване, изследване и заявяване на вашата креативност. Тя никога не е изглеждала по-бляскава и вълнуваща. За да осъществите всичките си идеи обаче (между 10 и 16 юли), добре е да започнете с внимателен поглед към обстоятелствата и вашата зона на доверие. През цялата година и особено през август, ще разбирате важността на това да бъдете открити, любопитни и подхождащи с уважение дори към хората, които не го заслужават. 2020-а беше сложна година за любовния ви живот, но тази ще бъде наистина страхотна и пълна с горещи преживявания, тъй като романтиката понякога е необятна. В работата имате нужния практически фокус да заблестите и вдъхновите останалите да го направят. Не забравяйте близките си хора и приятели, насреща са, за да помагат.

84

СКОРПИОН 

Обикновено се радвате на голяма защита от семейството и приятелите си, но поне тази година не се притеснявайте да излезете от зоната си на комфорт. Не само че трябва, но и ще го направите. Открили сте хората и местата, които пазят нежното ви сърце в безопасност, но през април и юни няма да се страхувате да поемате рискове, а резултатите ще бъдат налице много скоро. На 17 февруари, 15 юни и 24 декември ще копнеете за нещо различно от това, което любовният ви живот предлага в момента - ясен знак да помислите добре дали установените от самите вас правила не са големият проблем. Новите възможности в работен план са налице още от първите дни на май, направете нещо различно и портфейлът ви ще бъде повече от доволен.

84

СТРЕЛЕЦ

Юпитер и Сатурн ще ви напомнят многократно нещо, което вече знаете отлично. Комуникационните умения имат огромна роля в живота ви, така че сега не е моментът да водите грешна комуникация с неправилен подбор на думи. Изразете всичко, което желаете, но внимавайте как ще го направите. Искате да промените себе си, това е разбираемо. Имайте предвид, че няма да бъде съвсем лесно, но пък си заслужава да опитате. Любовният ви живот може да процъфти, само ако оставите настрана старите рани. Затъмненията на 26 май, 10 юни и 4 декември ви дават този шанс, но в случай че сте наистина готови за промяната. Професионалният аспект изглежда наред, за вас обаче остава трудната задача да намерите по-добър баланс между личния и работния си живот. Понякога едното остава на заден план за сметка на другото. Спокойно, имате време за всичко!

54

КОЗИРОГ 

Всичко е в детайлите! Запомнете го добре. В превод: малките избори може да доведат до огромни положителни резултати. Правете малки стъпки към осъществяването на големите си мечти, тъй като не е лесно да се обградите с хора, места и професионални контакти, на които да имате истинско и безусловно доверие. В началото на март ще дойде момент да простите грешки на ваши близки хора, което със сигурност няма да е най-лесната задача. Ако става дума за любовта, до 19 ноември, когато ще бъде едно от големите затъмнения в календара, нещата ще бъдат абсолютно перфектни. Вероятно не толкова, колкото в любимия ви романтичен филм, но достатъчно вълнуващи, за да се чувствате страхотно. Голямата трансформация на вашата година обаче е финансова. Може да почувствате необходимостта от това да поемете нещата в свои ръце, така че играйте играта по собствени правила.

58

ВОДОЛЕЙ

Искате да се чувствате комфортно, но в същото време да бъдете виждани и уважавани от останалите. Останете верни на себе си и Вселената ще сбъдне дори най-смелите ви мечти. Работете върху онова, което ви е нужно за големия успех, но не забравяйте да приоритизирате ценностната си система, тъй като понякога е трудно да бъдете здраво стъпили на земята, когато тя се пуква под краката ви. 17 февруари, 15 юни и 24 декември са ключовите дни по отношение на любовта и именно моментите, когато е добре да изразите фантазиите и мечтите си. Значителна промяна не е изключена, но помнете, че тя ще бъде в по-добра посока. Слънчевото затъмнение в Близнаци през юни ще освети кариерния ви сектор и нещата, които трябва да направите, за да сте сигурни, че сте дали всичко от себе си. Само продължавайте напред.

58

РИБИ

Склонни сте да мислите повече за живота на другите, отколкото за вашия такъв. Освободете се от предразсъдъците си и бъдете смели още в началото на лятото, за да оставите в миналото лошите навици, които пречат да постигнете личния и професионален мечтан от вас успех. Намирането на човек, който ви допълва няма да е трудно през тази година, особено на 13 май и 28 декември, когато екстровертният Юпитер показва, че перфекционизмът е ненужен и несъществуващ. По-голяма част от 2021-ва ще бъде посветена на големите промени във взаимоотношенията ви с останалите. Лунното затъмнение в Стрелец ще донесе много късмет и готовност за вземане на решения. Нямате нужда от нищо друго! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA