GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 11-17 ЯНУАРИ

Какво ни очаква в средата на първия месец от годината? Отговорът идва в седмичния хороскоп на GRAZIA!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2021

ОВЕН Не изхвърляйте от живота си хора, които споделят вашите ценности и разбирания. Склонни сте да го правите, за да покажете величието си, без да осъзнавате, че отборната игра понякога е задължителна. Новолунието в Козирог в средата на седмицата ще поиска да изясните приоритетите си в кариерен план, бъдете подготвени.

ТЕЛЕЦ Често търсите решения на проблемите, които създавате сами. Няма ли да е по-лесно, ако просто спрете да търсите поводи за конфронтация? Уран се движи директно към вашия знак, за да ви донесе свежа перспектива по отношение на живота и разбиранията ви за него. Сещате се, различни от онази, които вече имате.

БЛИЗНАЦИ Отворете сърцето си и покажете, че можете да бъдете романтични, дори когато не искате. Юпитер и Уран ви предизвикват към откровеност с партньора, която ще бъде наложителна, в случай че той е човекът за вас. Ако все още нямате такъв до себе си, помислете дали не е време. Знаете отговорът, но все пак.

57

РАК Любовта е във въздуха и за вас тази седмица. Не само в романтичен план, но и във всеки друг възможен. Приятелите ви никога не са били по-близки, само че това може да се окаже проблем, когато границите започнат да се размиват, намеренията не са ясни, а склонността да изразявате нещата конкретно, клони по-скоро към нула. 

ЛЪВ Амбицинирани сте, това е страхотно. Къде обаче е мотивацията? Искате да дадете всичко от себе си, но ще се случи трудно, ако откажете да направите онова, което се изисква от вас. В четвъртък ви очаква интересно развитие на нещата в работен план. Може би точно то ще се окаже движещата сила, необходима за вашето абсолютно овластяване.

275

ДЕВА Балансирайте между голямата картина и малките детайли. Знаете отлично, че понякога не всичко се поднася директно, така че лавирайте умело измежду подробностите в ежедневието. Новолунието в Козирог за вас означава само едно - увереност, смелост и достойнство за една наистина пълноценна седмица.

ВЕЗНИ Уран отива директно към Телец, но това движение ще има отзвук и при вас. Ще започнете да виждате интимността и сексуалността по съвсем различен начин, докато не получите така желаното удоволствие. Често се притеснявате да говорите открито, помислете дали не е в резултат на това, че самите вие не сте достатъчно сигурни в думите си.

СКОРПИОН Хей, вие сте сред най-добрите събеседници в зодиака. Тази седмица ще се наложи да го докажете, но този факт не трябва да ви притеснява, тъй като сте добре подготвени. Обградете се с хора, които ценят вашата нежност и за нищо на света не допускайте онези от тях, склонни само да предизвикват прекалената ви емоционалност.

СТРЕЛЕЦ Обичате сигурността, това е страхотно. Правите ли нещо обаче, за да я получите в така мечтания от вас вариант? Организирайте ежедневието си така, че да имате време за всичко. Не е лесно, но тази седмица ще се наложи да се постараете. Уран помага изцяло за любовния живот, не му пречете.

4\

КОЗИРОГ Юпитер иска да се погрижите за себе си, докато Уран е насреща във вашата зона на доверие, която има нужда от голямо самочувствие. Понякога се затваряте в себе си, тази седмица ще е добре да направите точно обратното. Така де, в случай че искате да се справите лесно с ангажиментите по пътя ви.

ВОДОЛЕЙ Кажете на хората около себе си не това, което искат да чуят, а това, което наистина трябва да чуят. Отворете сърцето и съзнанието си, за да бъдете откровени с останалите и за нищо на света не навлизайте в излишни детайли, които само могат да усложнят ситуацията. Вторник е денят за вас, направете нещо хубаво.

РИБИ Новолунието в Козирог тази седмица е хубав повод да се погледнете в огледалото. Може да останете леко изненадани от това, което ще видите. Не защото няма да ви хареса, а защото рядко влизате в ролята на човек, готов на всичко за останалите. Вървете смело напред, защото в живота си имате доста хора, които дават всичко за вас. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA