Няколко неща за секса, които не знаете, а определено трябва

Пригответе се за малко факти. Все такива, които е добре да имате предвид.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 януари 2021

Универсалната истина, когато говорим за секс е една. Няма такава! Това строго индивидуално преживяване оставя различни усещания, разбирания и техники у всеки от нас. И все пак има някои неща, които е добре да прибавим в списъка "не-знам-защо-знам-това-но-все-пак-го-знам".

57

Фантазиите за други хора по време на секс са нещо нормално. Няма нужда да се притеснявате, ако ви се е случвало, тъй като проучване установява, че 46% от жените са признали, че фантазират за хора, различни от сексуалните им партньори. При мъжете този процент е 42%. Хей, очевидно нямате право да се сърдите.

Жените също могат да получават оргазъм по време на сън. Приблизително една трета от жените в света го правят. Това е и причината сутрин да се събуждат щастливи, без дори да осъзнават. Изненада или не?

Можете да убиете либидото си с лекота. Има много неща, които да попречат на пълноценното сексуално общуване. Прекалената консумация на алкохол и липсата на сън са точно това. Да, шестте часа сън могат да попречат на перфектните неща в леглото.

57

Всички се изчервяват по време на секс. Не, не защото сме срамежливи, а защото кръвоносните ни съдове се разширяват и придават един зачервен външен вид на лицето и... другите части от тялото.

Сексуалното удоволствие не е свързано само със секса. Друго любопитно проучване установява, че хората, които се гушкат, целуват, смеят заедно и казват "обичам те" са с 32% по-щастливи от двойките, които правят тези неща рядко за сметка на ежедневния секс.

Секс играчките увеличават настроението. Винаги, когато правим нещо различно, тялото ни реагира с обмен на хормона на щастието. Над 30 000 души в сексуално активна възраст признават, че намират въплъщаването на различни техники в леглото за онзи елемент от връзката, който я прави интересна. 61% от жените във Великобритания също!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA