Най-интересните алтернативни занимания за Деня на влюбените

За бога, оставете шоколада, сърцевидните балони и горещото бельо. Има толкова други начини да бъдете влюбени...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 февруари 2021

Скъпо бельо, луксозен шоколад и всичките цветя на света. Наистина ли само тогава Свети Валентин изглежда като празник? Стига, не искаме да прозвучим като най-големите хейтъри на света, но дори току-що да сте дали старт на нова връзка, вероятно сте наясно с няколко прости факта. Всеки е изяждал огромни количества шоколад в живота си досега и вероятно е виждал достатъчно червени рози в градината на баба си като дете.

Време е да бъдем различни и креативни, не само по отношение на живота си в спалнята, защото денят може да бъде красив и пълноценен, ако го прекараме с любимия си човек в правене на нещо просто, нестандартно и удовлетворяващо. Идеите на GRAZIA са тук, за да ви помогнат! 

57

ЛЮБОВ ЗА ТЕБ, ЛЮБОВ ЗА МЕН

Винаги е страхотно, когато някой (по)каже колко много ни обича всъщност, така че не пропускайте шанса да го направите. Само че вместо да изпадате в излишни словоизлияния, споделете 3 неща, които цените в човека до вас и 3 неща, които определено ви дразнят. Смехът и откровеното общуване ще ви помогнат да изгладите недоразуменията. А и щом се предполага, че има един ден за истинска любов, защо този ден да не е за нейното възтържествуване? Колко тържествено звучи!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: Супер е да си сингъл на Свети Валентин, наистина!

57

КОЙ Е ПО-ПО-НАЙ?

Тази година наистина си обещахме да оставим настрани всички клишета. В това число, колкото и да го обичаме, влиза безобразно скъпият шоколад. Запретнете ръкавите и влезте в кухнята за състезание по печене. Не е нужно да сте майстори, за да направите нещо вкусно, с което да впечатлите другия. Нашите любовни писма със сладко са чудесен вариант! Нямаме да имаме против да влезем в ролята на жури.

57

ПОМНИШ ЛИ ОНЗИ ПЪТ, КОГАТО...

Тази година няма да има задушевно украсени ресторанти, в които разминаването между червените сърцевидни балони се случва със сериозен набор от маневри. Вместо да гледате какво правят останалите вкъщи, опитайте се да си спомните най-красивата си среща и да я пресъздадете. Единственият вид носталгия по миналото, който реално може да ви накара да се почувствате по-добре, особено предвид настоящата ситуация.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ANTI Свети Валентин! Алтернативни идеи за влюбени

57

ЛЮБОВТА Е МУЗИКА, А МУЗИКАТА Е ЛЮБОВ

Споделете Spotify акаунтите си и позволете на другия да направи плейлист за вас. Обещайте си да го пуснете в понеделник сутрин, когато поемете към офиса (или хола). Ще имате интересен повод за разговор и ще проверите колко добре познавате музикалните си вкусове. That's what we call love. Освен ако някой не е решил да пропусне последния албум на Дуа Липа, разбира се...

57

HAPPY HOUR! ALL DAY, ANY DAY

На Свети Валентин всички пият вино. Вие обаче може да започнете празника на влюбените с коктейли и да го завършите със същата тази поредност. Препоръчваме с две ръце онлайн курс по приготвяне на коктейли. Участие в него вземат някои от най-добрите бармани в световен мащаб, а и така ще имате перфектната компания, когато решите да коментирате всички, които са решили да правят сладки във форма на сърца или, не дай боже, бананов хляб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA