Какви промени ни носи новолунието във Водолей?

Краят на седмицата идва с поредното астрологично явление, което повлиява във всички аспекти на съществуването.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 февруари 2021

На 11 февруари Луната се присъединява към Слънцето във Водолей. Това новолуние има склонността да открива непостоянни и непредсказуеми части от характера ни, така че внимавайте на всички фронтове.

Нещата ще се получават добре до края на седмицата, стига да останете отворени по отношение на комуникацията. Какво обаче диктуват звездите за всеки от знаците в зодиака?

57

ОВЕН Определено сте малко несигурни, но не се тревожете, защото нещата ще се получат. Продължавайте да работите за онова, което си заслужава. Ако имате нужда от помощ, просто я поискайте.

ТЕЛЕЦ Трудно е да признаем колко много приличаме на родителите си, но не пренебрегвайте приликите помежду си. Това новолуние ще ви помогне да разберете как те са повлияли на вашите мотивация и разбирания.

БЛИЗНАЦИ Бъдете готови да чуете гледни точки, които по принцип бихте отказали. Ще останете изненадани от това колко много истина може да има в тях. Не забравяйте, че не е лошо да потърсите промяната.

РАК Погледнете към предишните си връзки, за да разберете защо нещата не са се получили. Склонни сте да бързате в намеренията си, може би правилният подход е бавен, стабилен и спонтанен. Точно като вас.

57

ЛЪВ Някой от миналото вероятно ще се опита да ви спечели отново. Помислете дали този човек заслужава място в живота ви. Единственият верен отговор е този, който сте обмислили предварително.

ДЕВА Не е изключено да се почувствате изтощени от всичко напоследък. Дайте си време за почивка до края на седмицата и направете нещо за себе си. Заслужавате го, за да продължите напред. Нали?

ВЕЗНИ Сега е моментът да насочите вниманието си към любовния живот и всичко в него. Новолунието ви предизвиква да действате смело и да спрете с вглъбяването в излишните малки проблеми. Често го правите.

СКОРПИОН Отделете време за приятелите, семейството и самите вас. Опитайте се да не се чувствате виновни, когато нещо не се получава така, както сте си го представяли. Рядко причината е само и единствено във вас.

57

СТРЕЛЕЦ Поработете върху начина, по който се изразявате. Говорите добре, но останалите често остават с погрешно впечатление. Новолунието, успоредно с ретроградния Меркурий, може да повлияе на този важен аспект.

КОЗИРОГ Все още се фокусирате върху това да се чувствате комфортно. Да, страхотно е, но ограниченото ви разбиране със сигурност не е положителна черта за вашето развитие напред. Помислете и пропуснете страха.

ВОДОЛЕЙ Възможно е хората около вас да не подкрепят настоящите ви проекти и виждания. Поговорете с тях, но в никакъв случай не се опитвайте да променяте себе си, само защото останалите го искат.

РИБИ Рибите невинаги плуват - понякога са неподвижни, дори когато водата около тях се движи. Забавете темпото и не се хвърляйте с главата напред в необмислени решения и проекти.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA