GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 15-21 ФЕВРУАРИ

Край на егоцентризма и поглед към осъществяването на мечтите. Какво друго предстои тази седмица?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 февруари 2021

ОВЕН Често си представяте развитието на нещата по различен начин. Помислете дали прекалено визионерският поглед ви помага или по-скоро пречи. Има доста хора около вас, които са готови да ви подкрепят, спрете да ги отблъсквате с прекаления си егоизъм. 

ТЕЛЕЦ Използвайте седмицата, за да изчистите професионалните си грешки и върнете в живота онзи аналитичен подход при решаването на проблеми. В сряда Уран хвърля пред вас нова възможност за промяна. Погледнете я добре, защото може тя да е най-желаното от вас.

БЛИЗНАЦИ Следвайте вдъхновението, за да постигнете наистина впечатляващи резултати. Ясно е, че не всеки разбира мисленето ви, помислете обаче защо е така. Пуснете старите възгледи от миналото, ако искате наистина да продължите напред. Няма друг начин да го направите.

57

РАК Стартът на сезона на Рибите ще ви предизвика да изследвате в дълбочина приятелските и любовните си взаимоотношения до този момент. Бъдете честни и откровени, защото останалите имат нужда от вашата гледна точка. Вие от тяхната - също.

ЛЪВ Връзките изискват работа и сте повече от наясно с този факт. Правете компромиси, проявете разбиране и участвайте в разрешаването на конфликтите, а не в тяхното създаване. Последните дни от седмицата са най-подходящото време да го направите.

57

ДЕВА Ще имате нужда от чист разум, когато ново работно предложение излезе на пътя ви. Ще се случи до края на седмицата. Точно тогава пък е препоръчително да обърнете внимание на здравето си. Тайната винаги е била в баланса! Но и това вече го знаете.

ВЕЗНИ Чувствате се неудобно, когато разкривате душата си, но останалите ценят вашата уязвимост и не биха направили нещо неуместно, още повече целенасочено. Преразгледайте всички хора, на които имате доверие, за да разберете дали наистина го заслужават.

СКОРПИОН Единственият начин да получите това, което искате, е да работите за неговото осъществяване. Сатурн ви дава тази възможност, при това по наистина специален начин, готов да ви покаже, че мечтите се сбъдват само тогава, когато сте наясно със себе си.

СТРЕЛЕЦ Фокусирайте се върху важните неща и обръщайте внимание на детайлите. Направете го, колкото и разговори да изисква това. В противен случай продължавате да се въртите в порочния кръг на собствения си егоцентризъм, който е всичко друго, но не и адекватен на реалността.

57

КОЗИРОГ Комуникационните ви умения не са в своята върхова форма, но ще е добре да поработите в тази посока. Трудно бихте хармонизирали връзката си с парите, ако непрекъснато се движите напред с мисълта за тях. Ако наистина е така, запитайте се къде е причината.

ВОДОЛЕЙ Звучи ужасно банално, но сега е времето да послушате сърцето си. То има повече верни отговори, отколкото виждането ви за нещата. Ретроградният Меркурий във вашия знак приключва в събота, връщайки ясните мисли и перспективи за любовния живот.

РИБИ Мечтите ви се превръщат във ваш основен приоритет. Това е страхотно, защото по принцип сте склонни да отделяте внимание на другите, но не и на самите вас. Бъдете смели, адаптивни и адекватни. Страхотно е да гледате напред, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA