GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 22-28 ФЕВРУАРИ

Какво ни очаква в последната седмица на февруари? Вижте в седмичния хороскоп на GRAZIA!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 февруари 2021

ОВЕН Обичате да демонстрирате лидерските си умения, но не забравяйте, че понякога е възможно да сгрешите и извинението не е признак на слабост. Особено важно е до края на седмицата, когато ще се сблъскате лице в лице с хора, които са всичко друго, но не и ваши приятели.

ТЕЛЕЦ Познавате отлично границата между "приятел" и "нещо повече". Има ли в живота ви човек, за който тя не е особено ясна? Отговорът е положителен, макар и леко неочакван. Дръжте на разбиранията си и подхождайте аналитично спрямо ситуацията.

БЛИЗНАЦИ Не е необходимо да бъдете перфектни, точно в това се крие чара на повечето хора. Потърсете семейството и приятелите си, когато усещате, че имате нужда от тях. Пълнолунието в Дева в петък ще направи нещата особено емоционални, така че бъдете подготвени.

57

РАК На вас пълнолунието в Дева в петък ще ви помогне да покажете всички свои нагласи и разбирания. Понякога изпитвате определена несигурност, но този път не е така. Използвайте предразположението на звездите, за да помислите върху важните неща.

ЛЪВ Често говорите за пари, макар да знаете, че те не са най-важното нещо в живота. Тази седмица обаче излизат на преден план. Не правете необмислени разходи и подхождайте с внимание към всички примамливи на пръв поглед предложения.

57

ДЕВА Рядко се случва да бъдете силни, интелигентни и готови за всичко, което срещате по пътя си. Сега е прекрасният момент за осъществяване на цели, защото хармонията в живота ви определено е на истински високо ниво. От вас зависи дали ще се възползвате от нея.

ВЕЗНИ Пълнолунието в Дева в края на седмицата носи край на толкова много любовни взаимоотношения, които просто не се получават. Помислете какво не е така, както сте си го представяли в началото. Знаете, че няма как любовта да бъде само цветя и рози, но все пак...

СКОРПИОН Задавайте повече въпроси, ако искате да имате повече отговори. Венера навлиза във вашия знак и ви предизвиква да бъдете смели и любопитни, което пък ще ви помогне при комуникацията с всички важни хора. Знаете го, така че действайте!

СТРЕЛЕЦ Най-накрая ще получите така желаните промени в професионален и личен план. Чувствате ли се готови за тях? Често претендирате за висока емоционална интелигентност и държите на присъствието ѝ, така че работете в тази посока. Особено в понеделник.

47

КОЗИРОГ Посветете седмицата на любовта. Изследвайте всички нови, различни и вълнуващи нива, на които можете да отведете връзката си. Използвайте краят на седмицата, за да постигнете тези големи резултати по отношение на романтиката, достатъчно е да подходите смело.

ВОДОЛЕЙ Често фокусирате вниманието си върху нещата, които искате да постигнете, а не върху тези, които вече са в живота ви. Осъзнайте, че имате доста повече, отколкото някога сте искали. Това е истинският подход към успеха, ако наистина го търсите.

РИБИ Романтичната динамика е страхотна, но до сряда помислете върху приятелската такава. Хората в обкръжението ви винаги са готови да помогнат, а вие често търсите различни оправдания. Не е добре, особено ако искате да покажете себе си като емоционални и интелигентни хора.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com, pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA