GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 1-7 МАРТ

Март започва с много любов, красиви емоции и възможности за пълно удовлетворение.

ОВЕН Задавайте въпроси, но и слушайте внимателно, особено ако искате да постигнете голям успех. Може би не е лоша идея да го дефинирате, защото всеки има различни разбирания за собственото си щастие. Началото на пролетта е подходящ момент за подреждане на приоритетите.

ТЕЛЕЦ Облегнете се на рамото на приятелите, които постоянно демонстрират лоялността си към вас. Трудно е да го направите, ако разчитате само на собствените си виждания за света. Разбира се, че трябва да ги следвате, но не и с цената на всичко.

БЛИЗНАЦИ Научили сте немалко уроци от любовното минало, сега е моментът да осъзнаете какво точно искате. Меркурий и Юпитер ще се опитат да повлияят на романтиката в живота ви. В положителния смисъл, стига да сте готови и наясно със себе си.

57

РАК Оставете зад гърба си всички наранявания, вредни навици и истории, които просто не ви помагат да вървите напред. Вероятно е трудно, имайки предвид вашите чувствителност и проницателност, но максималното удовлетворение е постижимо само при това положение.

ЛЪВ Няма нужда да изразявате себе си чрез думи, по-скоро наблегнете на действията. Дали те ще ви донесат така желаните положителни резултати няма как да бъде ясно, особено преди да сте опитали. Смелостта е наистина висш идеал, който си заслужава да последвате в първите дни от март.

57

ДЕВА Посветете началото на новия месец изцяло на красивите емоции. Когато изясните всичко с човека до себе си, нещата в професионален план ще се случват доста по-лесно, тъй като ако любовта е във въздуха, трудно може да се отдадете на мрачни мисли - звучи доста добре, не мислите ли?

ВЕЗНИ Откъснете се от баналното ежедневие, за да пропуснете хаоса, който може да ви завладее. Разчитайте на хумора си, ако искате да останете любопитни и адаптивни. Научете се да поглеждате нещата от всички възможни ъгли, не само през вашата перспектива.

СКОРПИОН Вложете удоволствие и креативност във всичко, което правите. Звездите са на ваше разположение тази седмица и е истински възможно да успеете, в случай че наистина отдадете вниманието си на важните моменти в ежедневието.

СТРЕЛЕЦ Намерете хармонията между вашите желания и тези на човека до вас. Ако се опитате да търсите вината само в едната страна, автоматично поставяте себе си в капан, от който трудно може да избягате. Особено в случай че любовта ви е наистина силна.

57

КОЗИРОГ Обърнете внимание на парите, защото със сигурност са важни за вас. Не правете необмислени разходи и подхождайте с известна доза съмнение към всичко, което се появява в живота ви до средата на този месец. Единственият начин да избегнете проблемите е като ги локализирате.

ВОДОЛЕЙ Смелостта винаги е била ценно ваше умение, което кара останалите да ви гледат с различни очи. Изповядвате ценностите си високо, така ли е наистина, когато става дума за любов? Помислете върху въпроса. Отговорът може и да ви изненада.

РИБИ Понякога е по-добре да вложите усилия и да помислите за цялостното изживяване, отколкото за финалния резултат. Така със сигурност ще покажете на останалите своето виждане за нещата, но и ще докажете на самите себе си, че всичко е възможно, стига да вложите сърце.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA