GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 8-14 МАРТ

Започваме новата седмица с интересни прозрения, атрактивна интимност и приятелска подкрепа.

ОВЕН Регулирайте емоциите си умело, ако искате да успеете в работен план. Това е единственият възможен начин да го направите, колкото и трудно да изглежда в целия ураган от препятствия тази седмица. Бъдете смели и адаптивни. Няма как да сбъркате.

ТЕЛЕЦ Откровеността винаги е била най-високо ценената политика, така че не се затваряйте в себе си, особено ако става дума за важните неща в живота. Заявете ясно позициите си и не се притеснявайте да влезете в конфликт, когато се налага.

БЛИЗНАЦИ Тази седмица вие ще бъдете изцяло отдадени на интимността и секса. Изведете на преден план намеренията си и се доверете на интуицията, за да получите онова, което искате. Обикновено сте достатъчно смели, помислете защо напоследък не е така.

57

РАК За да можете да продължите напред, добре е да преосмислиете доверието, което отдавате на хората около себе си. Интересен разговор в сряда ще ви донесе повече мъдрост и ще ви предизвика да бъдете любопитни по отношение на чувствата си.

ЛЪВ Отделете време за себе си и в никакъв случай не се вглъбявайте дълбоко в песимизма. Трудно е да устоите, ако ситуацията изглежда по-скоро такава, но преди всичко разчитайте на себе си. Знаете, че можете да го направите, така че без колебания.

57

ДЕВА Послушайте сърцето си, когато става въпрос за вземане на големи решения. Достатъчно изобретателни сте, особено заобиколени от близките ви. Средата на март е перфектният момент да започнете нещо, което отлагате от доста време. Успехът е буквално зад вас.

ВЕЗНИ Рядко сте склонни към експерименти, но тази седмица определено ви предизвиква да действате смело и различно. Най-вече по отношение на любовния ви живот, където винаги подхождате спрямо собствените си разбирания, а не така, както чувствата ви повеляват.

СКОРПИОН Запазете самообладание и чувството си за увереност, защото останалите имат нужда да го забележат. Не само за да бъдете автентични и успешни, но и за да докажете, че всичко е под контрол, когато знаете какво се изисква от вас.

СТРЕЛЕЦ Тази седмица е моментът да говорите. С приятелите си, с колегите си, с близките си, с човека до вас. За всичко, което душата и разумът ви искат. За да може да стъпите здраво на земята, винаги разчитайте на тяхната подкрепа. Отдайте им същото.

57

КОЗИРОГ Не се притеснявайте да разкриете чувствата си. Често оставате затворени в себе си, което е всичко друго, но не и положително ваше умение. Активната комуникация с останалите ще ви накара да се почувствате живи, но и да осъзнаете, че животът и работата са отборни игри.

ВОДОЛЕЙ Търсите безопасността в живота си, остава да изясните само финаносвия аспект на нейното значение. Не се впускайте в големи, ненужни покупки, защото бързо ще съжалявате за тяхното осъществяване. Мислете разумно и действайте последователно.

РИБИ Нептун идва в сряда, за да ви даде интуитивното прозрение, че приятелите неслучайно имат голямо място във вашия живот. Покажете им колко точно ги цените, защото имат нужда да го чуват - точно, както вие винаги искате да знаете за подкрепата на останалите.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA