Вдъхновящи истории за вдъхновяващи жени

Как изглеждат „1 милион истории", дарени за благотворителност? AVON има правилния отговор!

В месеца на жената е време тя да има думата. Време е да поставим на преден план вдъхновението и да разкажем за личните си премеждия, които са ни изградили като личностите, които сме днес.

AVON вярва, че всяка жена има история, която заслужава да бъде споделена и обеднява постиженията и ключовите събития в живота ни. За това през месеца на жената AVON реши да й даде думата като обедини женския пол в кампанията „1 милион истории", която цели да набере вдъхновяващи истории за благотворителност и да мотивира милиони жени по света да споделят предизвикателствата, които са ги изградили като хората, които са в момента. А в замяна брандът ще дари по 1 долар за всяка история, споделена в кампанията, на благотворителни каузи, посветени на жените.

57

Сред вдъхновяващите дами, които разказват още по-вдъхновяващите си истории, и са лицата на кампанията, са Биляна Савова, Алина Манова, Гери Турийска и Ива Дойчинова. Четирите дами се обединиха около идеята да разкажат своите мотивиращи истории в платформата и да станат посланици на кампанията в България. Те ще дадат вдъхновение и ще поставят на преден план въпроса за мястото на жената в съвременния свят и за силата на женския дух. Техните истории, изпълнени с позитивен пример, съвети и емоции, ще напомнят на обществото, че всяка история е от значение и може да промени човешки живот.

57

Под мотото „Твоята история има значение" кампанията се превръща в платформа, която дава възможност гласа на жените да бъде чут и едновременно с това, благодарение на Avon, да бъдат подкрепени каузи, като рака на гърдата и домашното насилие. Ключовото в инициативата е, че в нея може да дари всеки, тъй като тя не е обвързана с даряване на средства, а на лични истории. Всеки може да сподели кратък вдъхновяващ текст за себе си и да се включи в кампанията „1 милион истории" в дигиталната галерия WATCHMENOW.AVON.COM. Необходимо е само да качи свое селфи и да разкаже историята си, за да вдъхнови и останалите да последват примера му.

57

Вдъхновението може да бъде намерено на много места, но това, което най-много ни учи са личните моменти, личните трудности и препятствия, през които всеки от нас минава. Споделяйки миговете, които са ни направили по-силни, ние вдъхновяваме хората около себе си да продължават да се борят и да вярват в себе си.

За това е важно да споделяме, защото всяка история има значение и е повод за вдъхновение у някого.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA