GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 29 МАРТ - 4 АПРИЛ

Първите дни от истинската пролет идват с положителни емоции, амбиция и креативна нагласа към света.

ОВЕН Сезонът на рождения ви ден започва с много шум и креативна енергия, която да вложите в творческите си проекти. Притежавате необходимата амбиция, за да покажете ефективност. Това пък е най-сигурният начин да докажете на останалите мястото си в света.

ТЕЛЕЦ Оставете близките си приятели да помогнат с това, което трудно може да осъществите сами. По този начин не само ще засилите връзката помежду си, но и ще разберете, че е животът е много по-лесен, ако предпочетете отборната игра вместо самостоятелната.

БЛИЗНАЦИ Понякога сте твърде упорити. Замислете се, че това често ви изиграва лоша шега. Причината за голяма част от неуспехите се дължи именно на нескъсената дистанция в годините назад. Продължете напред, но само и единствено с уроците от миналото.

57

РАК Знаете как да направите нещата по най-добрия начин, така че действайте уверено. В последните дни от март сте по-проницателни от всякога. Използвайте различната си гледна точка, за да заредите себе си и останалите с енергията на пролетта.

ЛЪВ Разкрийте чувствата и емоциите си. Ще се почувствате по-добре, ако го направите още преди средата на седмицата. Изследвайте всички връзки в живота си и ги подхранете със страст, особено ако искате да имат бъдеще. Толкова е просто.

57

ДЕВА Връзката ви се нуждае от малко работа - не забравяйте, че тя е двупосочна. Комуникацията е на високо ниво, но не и важните възприятия за големите неща в живота. Поработете върху въпроса, за да направите пролетта възможно най-секси.

ВЕЗНИ Доверете се на разума си, когато той ви казва, че трябва да действате по-смислено. Трудно е, предвид всичко случващо се в света, но ако разполагате с нужните амбиция и доверие, вариантът да се провалите е толкова малък, че няма как да помислите друго.

СКОРПИОН Вие сте такива, каквито сте. Не се страхувайте да покажете истинската си страна и да се ангажирате с онова, което ви кара да се чувствате в безопасност. Все пак е добре да избягвате миналото и случванията в него. Голяма част от тях просто са ненужни.

СТРЕЛЕЦ Меркурий идва, за да внесе огън и положителна енергия в живота ви. Както в леглото, така и извън него, стига да намерите нужните думи. Често не поглеждате по-далеч от собствените си идеи. Може би не е лоша идея да го направите. В сряда.

57

КОЗИРОГ Емоционално интелигентни сте, но не и когато става дума за общуване с потенциалните ви обекти на желание. Свалете гарда и не се притеснявайте да бъдете уязвими поне за малко. Това е единственият начин да се откъснете от порочния кръг, в който се въртите от известно време насам.

ВОДОЛЕЙ Нали знаете, че малко хора притежават способността да четат мисли? Просто кажете това, което имате наум. Може да се намери някой, готов да ви помогне с неговото осъществяване. Например в четвъртък, когато ще се почувствате особено креативни. Има за причина!

РИБИ Доверете се на сърцето и интуицията си. Рядко ви подвеждат, особено когато става дума за комуникацията с другите. Помислете какво означава удоволствието за вас и какво място има то във вашата ценностна система. Може би нещата не са такива, каквито изглеждат?

Фотография: unsplash.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA