GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 12-18 АПРИЛ

Истинската пролет носи със себе си възможност за интересни проекти и свеж поглед напред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 април 2021

ОВЕН Преосмислите ценностната си система и как бихте могли да приложите наученото в реалния живот. Използвайте думите във ваша услуга, особено в моментите, когато изглежда, че нещата не се развиват според представите ви.

ТЕЛЕЦ Венера влиза във вашия знак в средата на седмицата и е готова да ви зареди с високи романтични очаквания. Откажете се от дисфункционалните модели в миналото и гледайте смело напред, дори това да означава "край".

БЛИЗНАЦИ Приятелските ви взаимоотношения са поставени на пауза, но причината за това не се крие в другите хора. Помислете дали случайно няма някакъв проблем, който останалите виждат, а вие - не. Отговорът може и да ви изненада!

57

РАК Търсите хармонията, но динамиката често се разминава между представите и реалността. Необходимо е да останете здраво стъпили на земята, защото точно така ще се справите с всичко. Включително и любовните неразбирателства.

ЛЪВ Каквото и да говорим, знаете, че комуникацията с останалите понякога е по-високо ценена от всякакво ниво на компетентност. Общувайте и не се притеснявайте да споделите новите си идеи на глас, защото всичко останало е базирано на страх.

57

ДЕВА Напоследък сте истински креативни. Използвайте тази енергия и я вложете в нещо, което искате да осъществите от доста време. Периодът е особено подходящ за стартиране на интересни нови начинания, така че действайте смело и потърсете подкрепа.

ВЕЗНИ Погледнете по-дълбоко, за да опознаете близките си хора. По принцип избягвате да го правите, но това изглежда като единствения начин да оцените колко точно имате в живота си. Не е никак трудно, достатъчно е само да ги изслушате.

СКОРПИОН Противоположностите се привличат и вие го знаете отлично. 
Експериментирайте с ежедневната си рутина и пробвайте различни неща. Такива, които бихте избегнали с цената на всичко. Точно така ще оптимизирате концентрацията и дори благосъстоянието си. 

СТРЕЛЕЦ Малките неща са тези, които наистина имат значение. Опитайте да ги забележите и ще осъзнаете, че голяма част от притесненията ви са абсолютно безпочвени. Още повече, ако наистина предпочитате да живеете в собствения си филм. Признайте си, правите го често.

57

КОЗИРОГ Тази седмица Венера навлиза и във вашия знак със завидна доза смелост, която ще ви бъде необходима на фона на целия хаос. Опитайте се да балансирате, да гледате в настоящето и да правите онова, което останалите очакват от вас.

ВОДОЛЕЙ Веднъж завинаги спрете да търсите сигурност и погледнете в посоката на непознатото. Може да е страшно, но пък свежите перспективи със сигурност ще се отразят добре на личността ви, особено след година, в която всичко е не такова, каквото трябва.

РИБИ Говорете и слушайте активно, ако не искате да останете неразбрани. Често обичате да поемате по заобиколни пътища, които в крайна сметка ви отвеждат до целта, но с милион препятствия. Няма нужда да усложнявате живота си, въпреки че сте свикнали да го правите сами.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA