GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 26 АПРИЛ - 2 МАЙ

Последните дни от април ни предизвикват да станем по-добри във всеки възможен смисъл.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 26 април 2021

ОВЕН Споделете всички подробности от вътрешния си свят, за да постигнете онова, за което мечтаете от дълго време. Предизвикателство във вторник ще се опита да ви постави в рамка, желателно е да го избегнете, каквото и да ви струва това. За добро е!

ТЕЛЕЦ Сезонът на рождения ви ден започва с важни уроци за живота. Рядко гледате света през розови очила, но дали не го правите винаги, когато става дума за любов? Отговорът може да ви изненада, но със сигурност ще ви накара да промените ритъма си на действие. И това е напълно в реда на нещата.

БЛИЗНАЦИ Пълнолунието в Скорпион в началото на седмицата ви кара да преосмислите времето, което отделяте на здравето си. Работете и в посока финансова стабилност, спомняйки си ясно, че не всичко е на всяка цена. Винаги е било така!

00

РАК Уязвимостта е ваша силна черта, която не ви прави несигурни, а истински привлекателни за хората, способни да я оценят. Помислете на кого сте доверили ценните моменти от живота си и колко открити сте всъщност, когато става дума за любов. 

ЛЪВ Обожавате да говорите, но рядко за нещата, които наистина ангажират съзнанието ви. Тази седмица Плутон предизвиква огнените знаци да бъдат откровени, особено в професионалната комуникация, тъй като това е единственият начин да не се обречете на провал.

08

ДЕВА Пълнолунието в Скорпион в понеделник иска да погледнете на общуването от различен ъгъл. Това важи за близките ви хора, които търсят начини да се свържат с вашето истинско Аз. Не се крийте, допуснете ги да видят онази страна, от която самите вие се страхувате често.

ВЕЗНИ От каква сигурност имате нужда? Това е въпросът, чийто отговор е добре да потърсите възможно най-скоро. Разполагате с достатъчно време да се насладите на любовта в живота ви, така че направете всичко възможно човекът до вас да се чувства щастлив. Той вече го прави, нали?

СКОРПИОН Ако имате нужда от ново начало, сега е моментът да го поставите. Каквото и да означава за вас, не се страхувайте да експериментирате и да търсите онова, което ви провокира да бъдете по-добри. Винаги обаче поглеждайте интересните предложения от двете страни. 

СТРЕЛЕЦ Освободете се от всички негативни емоции и минали връзки, които по някаква причина намират място в настоящето. Ако нещо не се е получило така, както сте си го представяли, то най-вероятно е заради факта, че винаги търсите разумно обяснение за случващото се, без да осъзнавате, че вие го провокирате. 

00

КОЗИРОГ Няма как желанието и страхът да вървят ръка за ръка, колкото и силно да дърпате напред. Във вторник Плутон ще ви покаже правилния път, така че бъдете готови да го последвате. Трудно е, ако се откажете от отборната игра. Затова недейте.

ВОДОЛЕЙ Имате солидни разбирания за света и това е чудесно. Замислете се обаче дали тук не се крие причината често да оставате неразбрани от останалите. Бъдете любопитни, потърсете различни мнения и още преди началото на уикенда ще осъзнаете, че може би не сте съвсем прави.

РИБИ Използвайте думите си като огледала, не като стени. Може да ви звучи особено дълбоко, но е добре да разберете, че общуването с останалите трябва да ви помага, не да ви кара да се чувствате по-зле. Ако ситуацията е такава, значи има проблем, а вие сте повече от наясно с него. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA