GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 24-30 МАЙ

Промяна, позитивна нагласа и възможност за място под светлината на прожекторите? Звездите го казаха, не ние.

ОВЕН Опитайте се да погледнете на нещата от различен ъгъл и работете за сбъдването на мечтите си. Понякога не е никак лесно да удовлетворите собствените си разбирания за живота, но когато го направите, ще осъзнаете, че няма смисъл да се самонаказвате.

ТЕЛЕЦ Хвърлете се в дълбокото, без значение дали става дума за интимността, приятелството или семейната комуникация. Не забравяйте да поддържате ценностната си система и да затвърдите онова, което вече е ясно. Само така ще продължите напред.

БЛИЗНАЦИ Преструктурирайте живота си така, че да може той да бъде от максимално голяма полза. Обикновено говорите, говорите, говорите, говорите, но не и онова, което наистина искате да кажете. Оставете страха в миналото и бъдете откровени. Поне веднъж.

57

РАК Обърнете внимание на емоционалното, психическо и физическото си здраве. Освободете се от идеите и хората, които не ви влияят положително и не се притеснявайте да се заявите, ако усетите нуждата да го направите. Невинаги е лесно, но винаги си заслужава. 

ЛЪВ Понякога уязвимостта е най-голямата ви сила. Трудно е, ако непрекъснато се опитвате да поддържате перфектната перспектива, но пък бихте могли да научите няколко полезни неща за вижданията си към света и хората в него.

57

ДЕВА Лунното затъмнение в сряда ви показва къде се чувствате в безопасност. Това е страхотно, но правете малки стъпки, за да осъществите голямата промяна. Зоната на комфорт е приятна. Дали обаче ви носи това, което искате от живота?

ВЕЗНИ Освободете се от страха. Може да го направите с директни разговори, помнейки ясно, че ясната комуникация е знак на уважение, а не символ на омраза. Същото важи и за любовния живот, който се страхувате да промените, но искате да подобрите.

СКОРПИОН Понякога именно непознатото провокира внимание и стимулира креативността. Знаете го отлично, но бягате от идеята да откриете такъв подход към ежедневната си рутина, че да не оставате с усещането за постоянно еднообразие.

СТРЕЛЕЦ Откажете се от взаимоотношенията и нещата, които просто не се получават. Склонни сте да пренасяте минали партньори и сценарии в сегашната си комуникация, но единственото, което можете да направите, е да се почувствате странно. Защо изобщо го правите?

57

КОЗИРОГ Обикновено обвинявате другите за нещата, които не са се получили според представите ви. Замислете се защо е така. В четвъртък ви очаква интересно предложение, способно да ви накара да направите оценка на възможностите си. 

ВОДОЛЕЙ От време на време сте склонни да оставяте членовете на близкия си приятелски кръг в абсолютно неведение. Потайността е умение, което сте овладяли до съвършенство, но не и когато с него може да нараните любимите си хора. Спрете да го правите!

РИБИ Честно казано, скоро не е имало по-подходящ момент да блеснете. Меркурий става ретрограден във вашия семеен сектор, управляван от Близнаци, но това не е повод за притеснение, стига да бъдете адаптивни, откровени и готови за истинска комуникация.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA