Къде да пътуваме с най-добрите си приятели?

FYI, имаме страхотен списък с летни предложения, така че се възползвайте ASAP.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2022

Ако и вие сте като членовете на моя близък приятелски кръг (обичам ви, но понякога е too much!), със сигурност се нуждаете от часове предварително планиране, проучване, подготовка и нерви покрай предните три. В случай че сте авантюристично настроени и нямате нищо против да наблъскате багаж в раницата, за да хванете изненадващо евтиния полет до мечтана дестинация, съберете компанията и разглеждайте нашите BFF предложения.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НАЙ-КРАСИВИТЕ ПЛАЖОВЕ В ЕВРОПА, КОИТО ДА ПОСЕТИТЕ ТОВА ЛЯТО

57

За чревоугодниците... СТОКХОЛМ

Скандинавският град е гореща локация за всички почитатели на храната и изкусителните коктейлни менюта. Старият град предлага куп калдъръмени улички за аудиторията ни в Instagram, възможностите за разходка с лодка са много, а цените в повечето случаи са истинска находка. Наистина!

57

За културните ентусиасти... БАРСЕЛОНА

Виното и танците в перлата на испанската корона са безкрайни, но освен това има ужасно много варианти за пешеходен туризъм, пазар на открито или време, прекарано на плажа. Културните институции са УАУ, а гледките - два пъти УАУ.

57

За много бляскави вечери... МОНАКО 

По няколко причини въпросът вече звучи нередно, но какво повече да иска човек от блясъка на Френската Ривиера? Може би директен досег със Средиземно море, infinity басейни, гурме храна и казино партита с DJ? Монако има всичко това и може да не е най-евтината дестинация, но със сигурност лесно печели сърца.

57

За истинска красота... САНТОРИНИ 

Когато мислите за Гърция, вероятно си представяте перфектни варосани къщи със сини покриви и изглед към тюркоазените води. Прави сте. Ние си представяме Санторини. По всяко време.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: САНТОРИНИ, КЪДЕТО ВСИЧКО Е ПРЕКРАСНО

57

За тишина сред лудницата... БРЮКСЕЛ 

Белгийската столица е домът на най-красивите паркове, най-добрите пържени картофи и най-вкусните миди. Има достатъчно точки на града, в които може да усъмнете с махмурлук, но малките бутици и кафенета по тихите улички ще ви накарат да го преживеете. Не че казваме, че трябва да го направите...

Фотография: Pexels.com

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA