GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 30 МАЙ - 5 ЮНИ

Първите дни от юни носят усещане за лято, любов и положителна нагласа. И не само...

ОВЕН Доверете се на инстинктите си, каквото и да ви казва разума. Предчувствието може да се окаже основна движеща сила, особено в моментите, в които не очаквате. Помислете какво искате от живота и работете в тази посока.

ТЕЛЕЦ Венера влиза във вашата зона на комуникация в средата на седмицата и ви прави особено привлекателни за останалите. Използвайте момента, за да пофлиртувате и разведрите главата си от лудницата напоследък. Кой знае, любовта може буквално да е зад ъгъла?

БЛИЗНАЦИ Честит рожден ден, Близнаци! Тази седмица (а и през целия месец) опитайте да обградите себе си само с любими хора, пред които може да бъдете истински. Обичате фалша от време на време, но е добре да не прекалявате с влизането в роли.

57

РАК Помислете нестандартно и ще постигнете още по-добри резултати. Нептун е насреща, за да ви покаже правилната перспектива през седмицата, а Марс идва в петък, заедно със страхотен и презареждащ уикенд, какъвто заслужавате наистина.

ЛЪВ Няма как да държите сърцето си отворено към нови преживявания, ако все още носите "раните" от миналото. Забравете неуспешните връзки и се концентрирайте върху това да продължите напред. Нали знаете, че когато нещо не се е получило, то е защото така е трябвало?

57

ДЕВА Винаги търсите баланса между времето, прекарано с важните хора в живота ви. Сега е моментът да преосмислите приятелската си етика, както и любовните си взаимоотношения, тъй като може да се окаже, че останалите съществуват спрямо вашите представи, а не обратното.

ВЕЗНИ Не излизайте от рутината, ако искате да постигнете голям успех. Предстои интересен уикенд за връзката ви и звездите съветват да внимавате с думите. Рядко казвате неща, които не трябва, но не е никак изключено да го направите сега.

СКОРПИОН Искате нещата да са мащабни и това е напълно в реда на нещата. Първо помислете дали е възможно, а след това какво бихте могли да направите, за да ги осъществите по този начин. Отборната игра е сложен спорт, но ще ви се наложи да го овладеете.

СТРЕЛЕЦ Хубаво е веднъж завинаги да оставите маниакалното си желание за контрол в миналото. Не осъзнавате важни неща и сте склонни да живеете в собствен свят. Колкото и да е очарователно, рядко може да бъде погледнато на тази перспектива с позитивизъм.

57

КОЗИРОГ Какво означава доверието за вас? Най-висшата ценност, която е трудно да поверите на когото и да било. Има хора в живота ви, готови да оправдаят даденото. Достатъчно е да се огледате и отърсите от представите си за емоционална безопасност.

ВОДОЛЕЙ Крайно време е да преосмислите връзката си или потърсите такава, ако все още сте сингъл. Имате нужда от любов, за да функционирате по правилния начин и това е повече от важно в първите дни на юни. Просто действате смело.

РИБИ Говорете така, че останалите да ви разбират. Често общуването ви предизвиква двусмислие, защото не искате да нараните другите, докато осъществявате плановете си. Може би просто е добре да бъдете откровени. Пробвайте.

Фотография: pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA