Пълнолунието в Козирог идва с нов поглед към света

Какво се случва, когато пълнолуние, Суперлуна и Ягодова луна се съберат в една и съща вечер?

Ясно е, че има важни дни и ВАЖНИ ДНИ. Ако сте от хората, за които астрологията е най-висшата възможна съществуваща сила, знаете, че днес е един от тях.

Пълнолунието в Козирог, известно още като "Ягодова луна" (защото се случва по същото време, в което реколтата е готова за събиране) носи със себе си много различни, но все приятни емоции.

Какво означава пълнолунието в Козирог?

Представителите на зодия Козирог често остават неразбрани. Хората предполагат, че са надменни и неприятни, но истината е, че просто обичат мантрата "work hard, play hard". 

Именно тази трудолюбивост предлага на повечето знаци в зодиака страхотни финансови възможности. Вземете дъъъъълъг уикенд почивка след интензивна седмица с професионални отговорности, но внимавайте, тъй като склонността да се отдадете на пороците си е изключително голяма. Вечерта на 24 юни е подходяща и за изпробване на различни сексуални активности.

Как да използваме пълната ягодова луна в наша полза? 

Поглеждайки към бъдещето. Пълнолунието е най-подходящото време да започнем да работим в посока осъществяване на мечтите си. Ако искаме да бъдем забелязани, трябва да направим смел ход и да се облегнем на резултатите, тъй като те са важното доказателство за истинността на дадено твърдение.

Козирогът е отговорен земен знак, затова и Ягодовата луна е удачен момент за установяване. Кажете "да" на нова работа, нова връзка, нов поглед към света. Откажете се от носталгията и се фокусирайте върху настоящето и бъдещето. Само се уверете, че имате правилните хора около себе си.

57

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA