GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 28 ЮНИ - 4 ЮЛИ

Краят на юни носи интересни любовни възможности и повишено внимание към комуникацията.

ОВЕН Приемете чувствата си и просто се отдайте на емоциите. Понякога е по-лесно, отколкото да се съпротивлявате и обвинявате света за всичко. Сигурността ви няма да бъде наранена, ако общувате пълноценно с останалите. Сложете точка на двусмислиците в живота си.

ТЕЛЕЦ Отделете време за приятелския си кръг, тъй като доста често оставяте любимите си хора на заден план за сметка на нещо друго. Имате достатъчно време преди настъпването на уикенда, който този път ще бъде посветен на хармоничната любов с вашия партньор.

БЛИЗНАЦИ Запазете баланса и не правете избори. Подхождайте с аналитична мисъл към всичко, което се появява на пътя ви и в никакъв случай не изготвяйте самостоятелни стратегии за действие. Така обричате себе си на провал, още преди да сте започнали.

57

РАК Марс и Сатурн ви помагат да откриете връзката между страстта и непознатото. Може би сте я виждали досега, но в никакъв случай не сте осъзнавали какво би могла да ви донесе. Особено в любовен план, където сте особено предпазливи, особено напоследък.

ЛЪВ Винаги гоните победата и искате да стигнете до нея по възможно най-бързия начин. Стратегическото мислене е ценно ваше умение, но не го оставяйте да води, когато става дума за по-дълбока, интересна и смислена комуникация.

57

ДЕВА В средата на тази седмица ще получите интересно предложение, което ще ви накара да бъдете особено внимателни по отношение на финансите си. Уверете се, че вървите към правилния избор и не позволявате на външни фактори да влияят негативно.

ВЕЗНИ Не се свивайте, за да накарате другите да се чувстват добре. Не очаквайте от другите да правят същото за вас. Поне не през цялото време. Особено ако самите вие не може да приоритизирате ценностите си и разбиранията си за света.

СКОРПИОН Важно е не само това, което правите, но и това, което сте. Емоционалната ловкост на работното място ще ви помогне да свършите целенасочена работа, а в личен план нещата са доста по-лесни. Стига да осъзнаете, че е важно да давате и получавате. Както Джоуи.

СТРЕЛЕЦ Спрете и помислете, ако това ще ви помогне да видите ситуацията ясно. Може да усетите липса на доверие и досег с познатото, но ще осъзнаете как се чувстват другите хора, когато им показвате ясно, че са "в грешка".

57

КОЗИРОГ Четете между редовете. Тази седмица е от изключително голямо значение да обръщате внимание именно на неизказаните думи и да се ангажирате с посланията, които ви вълнуват. Не забравяйте, че може да откриете удоволствието навсякъде. Буквално и преносно.

ВОДОЛЕЙ Стойте в центъра на внимание, ако така ще се почувствате по-специални. Обичате усещането, но то невинаги може да бъде във ваша полза, колкото и да се стараете. В четвъртък ще имате интересен разговор, който обещава да повлияе на разбирането ви за романтика.

РИБИ Сега е моментът да действате. Да избягате, да се впуснете в приключение, да стартирате нещо ново, да направите, каквото пожелаете. Анализирайте възможностите си и помислете какво ще ви направи по-щастливи, отколкото вече сте.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: pexels.com 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA