GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 19-25 ЮЛИ

Използвайте горещите летни дни, за да направите нещата по-забавни, по-смислени и по-приятни.

ОВЕН Концентрирайте се. Насочете вниманието си към нещата, които не се получават. Веднага щом осъзнаете какъв е проблемът, ще се почувствате по-уверени при търсенето на решението. Подхождайте с доза съмнение към важните въпроси по пътя.

ТЕЛЕЦ Не прекалявайте с професионалните ангажименти, когато лятото иска от вас просто да се забавлявате. Имате самочувствието да направите нещата горещи, остава ви възможността това да се случи. Вземете приятелите си и избягайте за уикенда. Очертава се да е прекрасен!

БЛИЗНАЦИ Сезонът на Лъва засилва любопитството ви. Към двупосочната комуникация и желанието да оставите контрола настрана. Позволете на останалите да заблестят и излезте от роля. Никой не иска да се съобразява само и единствено с вашата гледна точка.

57

РАК Използвайте думи, ако искате нещата да се получат. Слушайте внимателно, изследвайте детайлите. Пълнолунието във Водолей в петък ще ви направи страстни и секси, още повече, в случай че решите емоциите да водят. Бъдете внимателни и не прекалявайте.

ЛЪВ Не забравяйте, че единственият начин да победите е като играете. Не се страхувайте да поемете контрола и в никакъв случай не оставяйте останалите да мислят, че не владеете ситуацията. Дори да е така, покажете им ясно, че говорим за нещо съвсем различно.

57

ДЕВА Венера влиза във вашия знак в сряда и ви кара да погледнете на романтиката от съвсем различен ъгъл. Изяснете си от какво имате нужда и какво сте склонни да дадете на другите. Процесът е двупосочен, но може би изисква малко повече работа от очакваното.

ВЕЗНИ Дръжте се здраво за земята и се откажете от идеите, които ви карат да се чувствате зле. Пълнолунието във Водолей ви кара да бъдете откровени с човека до вас. Това е прекрасно, стига предварително да подберете думите си. Не искате да нараните някого, нали?

СКОРПИОН Вървете уверено по пътя към мечтите си, но не мачкайте всеки срещнат. Ако споделите откровено намеренията си, шансът да успеете е доста по-голям. Отборната игра е важна през по-голямата част от времето. Сега е моментът да го разберете.

СТРЕЛЕЦ Любовта е емоция, но и умение, което се овладява с времето. Потърсете нови начини да разпалите страстта и да не се вглъбявате в собствените си разбирания за всичко. Възможно е да има разминавания, не ги оставяйте да водят.

57

КОЗИРОГ Във вторник ще получите интересно предложение, което ще ви накара да преосмислите ценностната си система. Рядко се отклонявате от разбиранията ни за света, но сте склонни да го направите, когато става дума за нещо по-голямо, поставящо ви в центъра на внимание. Нали?

ВОДОЛЕЙ Какво ви кара да се чувствате напълно живи? Помислете как да донесете вдъхновението обратно и как останалите понякога ви пречат да осъществите целите си. Може би е защото отдавате прекалено много внимание на чуждото внимание.

РИБИ Отдайте се на нови преживявания, които могат да ви променят в положителна посока. Свикнали сте да се движите в рутина и да не бягате от "нормалното", но не и когато това означава да поставите живота си на пауза. Не го правете!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: unsplash.com. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA