"Къмпинг Градина" организира лятно еко парти

17 юли е денят, в който ще имаме възможност да изчистим плажа от лошото настроение и пластмасата.

Каквото и да си говорим, българската природа крие безброй красиви места по родното Черноморие, а и не само. Без да навлизаме в подробности и да звучим досадно, знаете отлично, че за да им се наслаждаваме, трябва да правим всичко възможно в посока тяхното опазване.

Заставайки зад тази кауза и в желанието си да даде добър пример, "Къмпинг Градина" организира целодневно лятно еко парти на плажа, с което да насърчи гостите на местността да дадат своя символичен, но важен принос за красивите природни кътчета.

Голямото събитие ще се проведе под мотото "Чист релакс за по-чисто лято" и ще се състои на 17 юли, когато "Къмпинг Градина" ще превърне плажа си в мини еко фестивал с много музика, студени коктейли, положително настроение и изненади за всеки, който се включи в почистването на плажната ивица.

Организаторите са подготвили много и различни развлечения за участниците през целия ден, а инициативата ще бъде закрита с вечерно плажно парти, DJ и вълнуващи морски емоции.

С други думи, ако сте в района на 17-и, не пропускайте възможността да направите почивката на тези след вас още по-чиста и приятна. Сигурни сме, че и вие бихте го оценили.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA