Тези 4 зодии ще ви гледат като принцеса!

Вярвате в астрологията, потърсете си мъж с някоя от следните зодии...

Невена Дякова
Невена Дякова 27 юли 2021

Телец

Мъжът от тази зодия никога няма да пести средства и усилия, за да ви направи щастлива. Няма и да пренебрегне усилията, които вие като негова половинка правите на ежедневна база, за да съхраните отношенията ви. Телецът знае как да реагира реципрочно на любовта ви и ще се стреми да ви кара да се чувствате специална дори в дни, в които сте далеч от това усещане.

Решил ли е, че вие сте неговата жена, ще ви третира с лоялност, която рядко се забелязва при добрите мъже-съблазнители от другите зодии.

hc

Рак

Раците са сред най-емоционалните представители на зодиака и ще ви демонстрират чувствата си на дневна база. Ако сте с Рак, няма да ви липсват ласки и внимание, както и романтични жестове, с които той ще засвидетелства отношението си към вас. Мъжът от тази зодия ще предпочете да прекара романтична вечер у дома с вас, отколкото да се присъедини към мъжката си компания за поредния мач от европейското например.

Раците като цяло са добри съпрузи, съберете ли се с такъв знайте, че ще можете да разчитате на подкрепа в трудни времена, на искрено мнение, когато сте се впуснали в щура авантюра, на рамо, на което да поплачете, когато ви е трудно и потиснато.

hc2

Лъв

Мъжът от тази зодия не пести средства, за да направи любимата си щастлива. Вечеря в скъп ресторант, романтична изненада у дома, Лъвът е Цар на всички преживявания, които ще усмихнат половинката му. Може да има всяка жена, но спре ли се на една, ще й бъде лоялен до гроб.

Лъвовете много държат на семействата си и се стремят да правят хората около себе си щастливи, защото щастието на другите катализира тяхното собствено усещане за удовлетвореност от живота. С Лъв ли сте, никога няма да се почувствате пренебрегната или неглижирана по отношение на желанията си.

 

hc3

Козирог

Мъжете от тази зодия буквално боготворят половинките си и ще направят всичко по силите си, за да им дадат желаното. Никога няма да допуснат глупава грешка, с която могат да рискуват отношенията ви, защото са си дали време да намерят „единствената" и не се съмняват в избора си.

Имайте предвид, че ако излизате с Козирог, трябва да сте търпеливи по отношение на развитието на връзката ви. Мъжете Козирози не се хвърлят току-така в непознатото и ще премислят добре преди да поставят годежен пръстен на ръката ви.

hc5

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA