GRAZIA by the Pool отново ще направи лятото по-хубаво

Завръщаме се с нова порция горещи плажни емоции в града още този уикенд. Ще се видим край басейна!

Често идеята за лято в града може да ни ядоса до такава степен, че дори да ни натъжи. Така де, хубаво е да сме край морето, да усещаме жарките лъчи на слънцето, парещия пясък под краката и студените коктейли в ръката, но когато не можем да го направим, търсим алтернатива, която да ни спаси от лошото настроение.

Точно това искахме да дадем на любимите читатели (вие!), създавайки серията събития GRAZIA by the Pool и използваме момента да обявим, че на 31 юли (тази събота) отново ще се съберем край открития басейн в комплекс Aquabankya, за да си подарим истинско плажно приключение.

За тези, които обичат да се излежават на шезлонга, ще има последните ни броеве. За тези, които предпочитат да се забавляват, налице отново ще бъде колелото на късмета със страхотни изненади, предоставени от нашите партньори. За тези, които винаги свързват лятото с красотата, ще осигурим горещи плажни визии от салони Inspire.

Специални благодарности на нашите приятели от Gordon's, Max Factor, Wilkinson, Wella, Bulldog и Vagisan.

Още подробности за GRAZIA by the Pool ще откриете в официалната Facebook страница на събитието. Ще се радваме да се видим там!

А ЕТО КАК ПРЕКАРАХМЕ ДОСЕГА:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA