GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 16-22 АВГУСТ

Най-важното е да давате максимума и да не се притеснявате да говорите. Особено истината.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 август 2021

ОВЕН Помислете кои аспекти от живота ви заслужават повече внимание и кои от тях вече са добре със сегашния си начин на случване. Ангажирайте се само с проекти, които бихте могли да доведете до финал. Възможно е да правите грешки, така че подхождайте с отношение към детайла.

ТЕЛЕЦ Пълнолунието във Водолей тази седмица ви обещава промени. Такива, които чакате от дълго време. Такива, които ще ви оставят искрено доволни. Важно е само и единствено да проявявате уважение към своето Аз. Всеки има недостатъци, точно в тях се крие усещането за прекрасност.

БЛИЗНАЦИ Началото на сезона на Девите за вас е пряко свързан с емоционалната интелигентност и скритите чувства. Знаете, че няма нищо лошо в това да сваляте маската си от време на време, нали? Правете го. Усилията ви няма да останат неоценени.

0

РАК Запазете само онези взаимоотношения, които ви карат да се чувствате като у дома. Не отдавайте прекалено голямо внимание на незначителни ситуации и разчитайте на интуицията си. Тя е ключът към разбиранията за любовния ви живот.

ЛЪВ Говорете с останалите, но и чуйте какво имат да ви кажат. Не отхвърляйте гледни точки, особено в случаите когато има какво да научите от тях. В сряда стар познат може и да предизвика особени чувства по определен начин, но помнете, че е в миналото ви с причина.

0

ДЕВА Скоро не е имало по-подходящ момент да се отдадете на мечтаните покупки. Сезонът на рождения ви ден започва с така желаната от всички финансова сигурност и ще продължи с вълнуващо прозрение по отношение на любовта. Бъркате ли някъде?

ВЕЗНИ Тази седмица ще бъдете абсолютно неустоими. На работното място колеги ще търсят съветите ви, а в леглото нещата просто ще се получават перфектно. Дали всичко не е доста по-лесно, когато не влагате излишни мисли и напрежение?

СКОРПИОН Ще ви се наложи да помислите. Най-вече за провалени взаимоотношения, каквито вероятно не ви се е искало да оставяте зад гърба си. Важното е да не прибързвате с реакции и действия. Шансът да стъпите в грешната посока е голям.

СТРЕЛЕЦ Поставете ясно границата между "приятел” и "нещо повече от приятел”. Вероятно нямате достатъчно време за равносметка, но изборите, които правите, са важни. Ако в момента сте сингъл, четвъртък е подходящ ден да промените този статут.

0

КОЗИРОГ Престанете да си измисляте оправдания и просто опитайте да намерите партньор, който изповядва сходни на вашите разбирания. Естествено, че не е лесно и в повечето случаи безпроблемно като ангажимент, но е време да се сбогувате със самотността.

ВОДОЛЕЙ Има възможност да пробвате връзката си от разстояние? Осъзнайте смело всички рискове, преди да се впуснете към категорично решение. Няма лошо да сте любопитни, но не и дребнави. Само така ще постигнете желаното, стига да знаете какво е то.

РИБИ Когато нещо не се случва според вашите представи, помислете защо. Не бързайте да обвинявате и атакувате останалите, както правите често, и просто не бягайте от непознатото. Може да не е голям враг, а най-добрият ви приятел. Всичко зависи от вас!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA