GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 30 АВГУСТ - 5 СЕПТЕМВРИ

Имайте предвид, че разликата между "аз" и "ниe" никога не е била по-осезаема.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 август 2021

ОВЕН Стремете се да разберете останалите, ако искате и те да разберат вас. Животът никога не е бил и няма да бъде еднопосочен. Обичате да държите контрола в свои ръце, но няма ли да е доста по-лесно, ако поне веднъж оставите силата и възможността да ръководи на някой друг? Пробвайте, заслужава си!

ТЕЛЕЦ Не слагайте съзнанието си в рамки и в никакъв случай не се отдавайте на рутината. Точно тя може да се окаже най-големият ви враг. Ако се появи възможност да експериментирате, не я отказвайте. Плашещото понякога е искрено вълнуващо.

БЛИЗНАЦИ Тази седмица е пълна с възможности да изследвате как емоционалната ви уязвимост влияе на интимността и сексуалното удоволствие. Не е никак изключено да се изненадате от финалния резултат и да осъзнаете, че фалшивата маска само ви пречи да се наслаждавате на живота, а не ви дава това, което искате от него.

0

РАК Приемете се такива, каквито сте. Не се вглъбявайте в недостатъците и със сигурност следвайте своята визия за нещата, особено ако тя ще ви донесе удолетворение. Какво се случва на любовния фронт? Отговорът е ясен, възможностите - много. Четвъртък е подходящ ден за нови запознанства. Действайте смело!

ЛЪВ Поработете върху тона и не натрапвайте гледната си точка на хората около вас. Възможно е да изживеете фронтален сблъсък с ценностната си система, но не се фокусирайте прекалено много върху проблемите, а по-скоро върху тяхното решение. Внимавайте какво споделяте и пред кого. 

0

ДЕВА Ако усещате, че нещата в любовен план не се случват според представите ви за тях, значи не е лоша идея да преосмислите очакванията си и тактиките за осъщестяването им. Бъдете откровени, но и реалисти. Това е сред най-ценните качества на вашия знак. Плюс осъзнатостта и емпатията, които ще се наложи да демонстрирате в неделя.

ВЕЗНИ Венера и Плутон искат да постигнете вътрешен мир, вие също. Какво ви пречи? Може би е миналото и раните, които сте оставили в него. По никакъв начин не се опитвайте да поправяте вече направени грешки, а съсредоточете усилията си върху това да случите настоящето по най-добрия възможен начин.

СКОРПИОН Ако се налага, свършете работата в сянка и не заставайте под светлината на прожекторите. Може да звучи парадоксално, но в последните дни от август е по-добре да останете зад кадър. От чисто комуникационна гледна точка, в случай че професията ви е пряко свързана с много други хора.

СТРЕЛЕЦ Вдигнете глава от телефона и се огледайте внимателно. В себе си, в работните си взаимоотношения, в човека до вас. Направете равносметка на житейския си опит досега и не се опитвайте да разберете ЗАЩО, а КАК. Това е истински важният въпрос. Кой чакате да ви даде отговора?

0

КОЗИРОГ Компетентни сте по много теми, но сте изненадващо неподготвени, когато става дума за личния ви живот и случващото се в него. Ясно е, че не обичате големите промени и винаги искате да имате готовност за следващата стъпка, но сте наясно, че това е възможно в ограничен брой случаи. Нали?

ВОДОЛЕЙ Съсредоточете се върху обогатяването на собствените си култура и възгледи за света. Пробвайте нещо ново, предприемете стъпка, от която досега сте се страхували. Казвайте "не”, само ако е наистина нужно. Можете ли да улавяте тези моменти?

РИБИ Има разлика между "аз” и "ние” и ще я усетите във вторник. Не мислете, че сте единствените с визия за нещата. Ще се наложи да направите компромис, но е напълно възможно да бъде за по-добро. Не е лоша идея и да изясните приятелските си взаимоотношения. Не всички са на ваша страна!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA