GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 20-26 СЕПТЕМВРИ

Предпоследната седмица от септември започва с пълнолуние, което насочва светлината на прожекторите към спалнята.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 септември 2021

ОВЕН Колкото и да се страхувате от непознатото, гмурнете се дълбоко с главата напред. Отделете достатъчно време, за да се освободите от моделите и проблемите на миналото, особено ако искате да продължите напред с нов човек до себе си.

ТЕЛЕЦ Прекарайте време с най-близките си приятели, защото напоследък нещата не са съвсем перфектни. Приоритизирайте умствената, емоционална и физическа страна на съществуването, тъй като предизвикателствата не са никак малко. Ще се справите!

БЛИЗНАЦИ Обичате да сте в центъра на внимание и да блестите ярко, но е по-добре да направите крачка назад. Преследването на перфекционизма може да дава резултати от време на време. Сега обаче ще ви изтощи и превърне в неособено приятни събеседници.

57

РАК Изключително емоционални сте, но рядко отдавате внимание на чувствата си. В превод: не се страхувайте да признаете, че изпитвате определени емоции и кажете онова, което по принцип не бихте. Понякога честността е най-големият подарък.

ЛЪВ Пълнолунието в Риби в понеделник хвърля светлина върху вашата интимна, сексуална и еротична природа. До петък ще получите интересно предложение от човек, който не сте виждали скоро. Има причина да се върне в живота ви, бъдете внимателни.

57

ДЕВА Противоположностите се привличат и макар да звучи абсолютно досадно, те създават неподозирани химия и романтика. Помислете защо често търсите контраст във взаимоотношенията си и имате ли нужда от него.

ВЕЗНИ Променете начина си на мислене, ако искате всичко да се случи според представите ви. Не може да мечтаете за дълбочина и адекватност, когато непрекъснато се вкарвате в рамки и преследвате рутина. Няма смисъл, няма полза.

СКОРПИОН Тази седмица сте особено уязвими по отношение на романтичните си взаимоотношения и това е повече от нормално. Позволете на човека до вас да види онази страна, която се опитвате да скриете неистово и просто продължете напред.

СТРЕЛЕЦ Сложната динамика в приятелските ви взаимоотношения със сигурност не е повод да се отказвате от тях, още повече ако наистина държите на откровената комуникация. Погледнете проблемите в перспектива и направете първата крачка.

57

КОЗИРОГ Използвайте думи, ако искате да постигнете определен професионален успех. Вложете старание и се уверете, че не сте допуснали никакви грешки в хода на работата. Има хора, които са готови да ви посочат с пръст. Направете същото, дори да сте далеч от тази практика.

ВОДОЛЕЙ Меркурий става ретрограден във вашия знак в четвъртък, което означава, че имате възможност да идентифицирате и интернализирате ключовите причини да оставате недоволни. Така де, личните очаквания също са проблем, но не толкова голямо.

РИБИ Време е да започнете отначало. Сбогувайте се с хората, разбиранията и проблемите на миналото и използвайте пълнолунието в началото на седмицата, за да дадете старт на нова глава от живота си, която включва интересна житейска перспектива.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA