GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 4-10 ОКТОМВРИ

Какво можете да очаквате в първите дни на октомври? Добри сме и ще ви разкажем...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 октомври 2021

ОВЕН Няма нищо лошо в това да търсите свободата, но в реалния живот всеки зависи от някого. Меркурий ще ви отвори очите по отношение на любовта. Може да се изненадате от това, което ще видите, но със сигурност ще бъде за добро.

ТЕЛЕЦ Ако искате нещата да се случат според представите ви, станете от дивана и работете, за да ги осъществите. Излишно е да се обвинявате за грешките и миналото. Внимавайте с думите и не говорете, преди да обмислите.

БЛИЗНАЦИ Непрекъснато искате да се доказвате и изпитвате силна нужда да получавате признание от останалите. С началото на новия сезон е време да се отдадете на грижата за себе си и по-скоро да не се натрапвате в очите на хората около вас.

57

РАК Емоционалната безопасност винаги е била от значение за чувствителната ви натура, но помислете дали реално имате нужда от нея във взаимоотношенията си с хората. Не опитвайте да търсите лошото във всеки.

ЛЪВ Може ли да се каже, че сте се променили в последните няколко години? Ако отговорът е "да", сега е времето да приложите наученото на практика и да осъзнаете, че няма правилен и грешен избор, когато се чувствате щастливи.

57

ДЕВА От време на време изпитвате порив да предизвиквате ненужни конфликти и това със сигурност ще ви изиграе лоша шега в рамките на тази седмица. Постарайте се да стоите встрани от светлината на прожекторите и по-скоро бъдете последователи, не лидери.

ВЕЗНИ Месецът на рождения ви ден започна и е пълен с парти настроение от началото до края. Най-хубавото е, че с каквото и да се захванете между другото, ще го доведете до абсолютен успех. Знаете кои са хората, на които може да се доверите, нали?

СКОРПИОН Пуснете се по течението и вижте накъде ще ви отведе. Рядко си позволявате да го направите и вероятно това е причината често да чувствате, че пропускате нещо важно. Не всичко в живота е планове и амбиции.

СТРЕЛЕЦ Новолунието в сряда ще повлияе пряко на романтичните ви взаимоотношения. Ако сте сингъл, не е подходящ момент да търсите нов партньор. Ако вече имате такъв, постарайте се да поправите проблемите, преди да са се превърнали в нещо по-голямо.

57

КОЗИРОГ Свикнали сте да съществувате в рутина, но е време да се откажете от нея, ако искате да се развивате. Мислете аналитично и бъдете продуктивни. Усилията ви няма да останат незабелязани. Ако все пак се случи така, говорете откровено.

ВОДОЛЕЙ Възможно е разни хора или случвания да ви хванат неподготвени, но не оставяйте изненадата да води. Влезте умело във всяка ситуация и докажете, че може да се справите с проблема. Така е, но нека всички го знаят.

РИБИ Неочаквана среща в рамките на седмицата ще ви върне в миналото. Запомнете, че каквито и грешки да сте допуснали, нито една от тях не може да ви дефинира в настоящето. Особено когато става дума за интимност и сексуалност.

Фотография: Pexels.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA