GRAZIA СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 11-17 октомври

Прозрения за всички Риби и Близнаци, любовни моменти за Везните и Раците. Какво още?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 октомври 2021

ОВЕН Може да се окаже, че не всички хора, които се представят за ваши приятели са наистина такива. Внимавайте с кого споделяте важните моменти от живота и в никакъв случай не говорете зад гърба на някой друг, тъй като шансът да излезете двулични е особено голям.

ТЕЛЕЦ Всяко излизане от зоната ви на комфорт причинява... дискомфорт. Именно той обаче ще ви накара да се почувствате продуктивни и да осъзнаете, че сте способни на много, когато се доверявате на интуицията си и мислите адекватно.

БЛИЗНАЦИ Престанете да мислите, че онези, които се държат добре с вас, в крайна сметка задължително искат нещо. И вие го правите, така че не прибързвайте със заключенията и запазете емоциите си под повърхността до кулминационния момент - в събота.

57

РАК Свалете бронята и покажете уязвимата страна от характера си. Онази, която често ви пречи да се доверявате на хората и да влизате в някакви взаимоотношения с тях. Помислете защо продължавате да го правите и най-вече има ли смисъл?

ЛЪВ Тази седмица влизате уверено в ролята на лидери и всичко изглежда чудесно. Бъдете любопитни и разговаряйте с останалите, за да изчистите евентуални недоразумения и да покажете, че сте заинтересовани не само от собственото си място под слънцето.

57

ДЕВА Колкото и да ви се иска да забързате, редно е да намалите темпото. Продължавайте да давате максимума от себе си, но не с цената на всичко. Помислете дали останалите го оценяват и гледат на вас по начина, по който самите вие бихте искали.

ВЕЗНИ Какво искате от живота? Питаме, защото сега е моментът да го получите. Ако непрекъснато отлагате или очаквате другите да ви помогнат, най-вероятно ще останете неудовлетворени. Направете първата стъпка към положителната промяна и вървете смело напред.

СКОРПИОН Средата на октомври е изключително подходящ момент да се запитате дали всичко от последната година ви е накарало да се чувствате по-добре или по-зле. Отговорът на въпроса ще ви покаже как да продължите напред. Послушайте сърцето си.

СТРЕЛЕЦ Тази седмица опитайте да замълчите и да слушате, не да говорите. Знаем, че имате много истории и опит за споделяне, но оставете малко внимание и за останалите. Дали това не е причината вечно да оставате с впечатлението, че нещо не е наред?

57

КОЗИРОГ В петък на преден план излиза интересна идея, която би могла да ви донесе никак нелош финансов успех. Изследвайте всички аспекти на нейното осъществяване и обсъдете с най-близкия си човек. Знаете, че може да ви даде добър съвет.

ВОДОЛЕЙ Искате нов романтичен партньор, но в същото време влагате прекалено много мисъл в процеса. Нали знаете, че любовта рядко пита дали сме готови за нея? Пуснете се по течението и може да изживеете нещо доста хубаво.

РИБИ Пробвайте оптимистичната гледна точка. Престанете да мислите за проблемите и предизвикателствата в негативен аспект. Забравете и за страха, ако искате да сте приятна компания около близките си. Не е задължително да игнорирате себе си, но за предпочитане е диалогът.

Фотография: pexels.com

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA