GRAZIA Седмичен хороскоп: 8-14 ноември

Втората седмица от ноември е посветена на скритите, искрени и дълбоко неосъзнати чувства.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 ноември 2021

ОВЕН Проявете емпатия и изслушайте проблемите на човека до вас. Ако той го прави през цялото време, не насочвайте вниманието към себе си и този път. В четвъртък има вероятност да останете приятно изненадани в работен план. Имайте го предвид.

ТЕЛЕЦ Бързо ще трябва да свикнете с идеята, че невинаги нещата ще се случват според представите ви за тях. Обикновено се страхувате от експериментите, но тази седмица те ще са единствения начин да стъпите здраво на земята. Действайте!

БЛИЗНАЦИ Не бягайте от интимността. Тя е необходима, ако искате да изградите по-смислена връзка и да се освободите от неработещите модели в миналото. Търсите полза във всичко и всички, това със сигурност не е правилната гледна точка.

57

РАК Има връзка между вашата креативност и романтиката. Вкарвате се в рамки и търсите нещо конкретно, което в крайна сметка ви разочарова. Може би не е лоша идея да се оставите на течението и да видите къде ще ви отведе то. Или при кого.

ЛЪВ Престанете да се сравнявате с другите, защото опасността да загубите себе си е голяма. В събота ще се наложи да правите избор между емоцията и разума, внимавайте с решението. Не е задължително правилният път да бъде вече познатия такъв.

57

ДЕВА Още в понеделник Луната в Козирог ще ви накара да станете уязвими и да искате да говорите за мислите и чувствата си. Направете го с най-близките хора в обкръжението ви, те винаги ценят тези моменти на честност.

ВЕЗНИ Нормално е от време на време да не знаете. В сряда обаче е добре да седнете и подредите приоритетите си, тъй като 
това объркване може да ви изиграе лоша шега в дългосрочен план. Говорете. Мълчанието не е злато, не и този път.

СКОРПИОН Използвайте думите внимателно, за да обясните намеренията си на останалите. Ще трябва да бъдете едновременно твърди и гъвкави, ако искате да преследвате успеха, но и да не навлизате в личното пространство на колегите си.

СТРЕЛЕЦ Важно е да се застоите на земята и да реагирате внимателно и отговорно, а не импулсивно. Има ли нещо в любовен план, което ви притеснява? Бъдете откровени и дайте на партньора си желаното. Не е окей да подхождате егоистично.

57

КОЗИРОГ Как се чувствате? Спрете за секунда, помислете върху отговора на този въпрос и продължете напред. Ако нещо ви притеснява, променете го. Няма да се случи от раз, но със сигурност е важно да направите първата стъпка. Вторник е чудесен ден за целта.

ВОДОЛЕЙ Началото на седмицата идва с интересно професионално предложение, което е добре да погледнете от всички възможни ъгли. Можете ли да се справите? Знаете отлично, че не е хубаво да се подценявате. Не и ако останалите вече го правят.

РИБИ Има ли на кого да доверите най-съкровените си тайни? Обикновено това е въпросът, който плаши всички хора, но и който ни кара да разграничим приятелите от познатите. Разполагате с немалко такива в живота си, сега е моментът за "почистване".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA