GRAZIA Седмичен хороскоп: 22-28 ноември

Използвайте последните дни от ноември, за да оправите проблемите в личния и професионалния си живот.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 ноември 2021

ОВЕН Ако искате да бъдете водещата фигура, от изключително голямо значение е да водите с визия, не с надеждата, че нещата ще се случат. Очаква се да бъдете натоварени с много задачи, внимавайте за допускането на грешки при изпълнението им.

ТЕЛЕЦ Истината е трудна! Опитайте се да я приемете, колкото и трудно да изглежда това в някои моменти. По време на опозицията между Луната и Сатурн в четвъртък се опитайте да намерите хармония в професионалните и личните си взаимоотношения.

БЛИЗНАЦИ Противоположностите се привличат, дори когато става дума за различия в мисленето. Не слагайте хикс на най-големите си врагове, а помислете защо са такива. Интересно ли ще ви бъде да научите, че вторник е ден за ново начало?

687

РАК Свикнали сте да поглеждате с известно предубеждение всеки срещнат и това е напълно в реда на нещата. Внимавайте обаче, ако същото важи и за романтичните ви виждания, защото може да се поставите в неприятен капан. Мислете в аванс!

ЛЪВ Меркурий влиза в Стрелец в средата на седмицата и ще ви помогне да затвърдите позициите, които имате. С други думи, опитайте се да играете играта според собствените си правила, но внимавайте и помислете дали останалите ще разберат склонността ви към крайности.

57

ДЕВА Изглежда, че тази седмица ще бъде изключително емоционална за вас, Деви! Стъпете здраво на земята и колкото и спомени от миналото да изплуват наяве, опитайте се да гледате напред. Има причина за провалените ви връзки. Каква ли е тя?

ВЕЗНИ Прекрасно е, че сте любезни и подхождате с уважение към всички, но в последните дни от ноември не се опитвайте да игнорирате собствените си виждания за сметка на другите. Хармонията е постижима, само ако действате аналитично.

СКОРПИОН Пригответе се за феноменален успех в работен план. Успех, който очаквате от дълго време и успех, за който продължавате да работите. Точно той ще допринесе за финансовата ви независимост и различен поглед към живота.

СТРЕЛЕЦ Намирате се в застой, който ще продължи до края на седмицата. Бъдете иновативни, внимателни, адаптивни и не говорете, преди да сте обмислили казаното. Гледайте подробностите, може би точно в тях се крие истината.

67

КОЗИРОГ Вземете си почивка. Колкото и работа да имате, опитайте се поне няколко часа от деня да не правите нищо. Тялото ви сигнализира, че имате нужда да направите стъпка назад. Тя ще се отрази добре както на производителността ви, така и на сексуалния ви живот.

ВОДОЛЕЙ Може да се каже, че сте особено амбициозни и трудолюбиви. Това е прекрасно, но не забравяйте нещо много важно - животът е отборна игра. Сега идва и важният въпрос. Имате ли отбор, на който може да се доверите?

РИБИ Ако вярвате, че нещата се случат, значи ще се случат. Ако обаче непрекъснато се чудите каква е причината за неуспеха, той е първото нещо, с което ще се сблъскате лице в лице. Погледнете любовния план отблизо. Къде е проблемът? Да не би да сте вие?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA